Kahdesta kilosta perunamuusiainesta saat noin 20 annosta a 200g valmista muusia, eli yhteensä valmista muusia noin 4 kg. Valmistusohje: 1) 2kg (pussi) perunamuusia 2) 2 l nestettä maitoa tai vettä 3) 80g voita4) 10g (=rkl) suolaa. Keittopadassa: Kuumenna neste ja rasva kattilassa kiehuvan kuumaksi. Lisää sulanut perunamuusiaines, sekoita ja anna kuumentua. Lisää suola. Anna hautua kannen alla muutama minuutti ennentarjoilua. Kiertoilmauuni: Mittaa ja sekoita ainekset GN-astiassa. Esilämmitä uuni höyrykeitolla ( 200 asteeseen) n. 5-10 minuuttia ilman kantta. Sekoita ja anna hautua kannen alla muutama minuutti, sekoita ennen tarjoilua. Mikroaaltouunissa: Kaada ainekset kannelliseen ( ei metalliseen) vuokaan. Kuumenna 4-8 minuuttia. Sekoita nopeasti ja kuumenna uudelleen. Tarjoiluvalmis.Av 2 kg potatismosingredienser får du ca. 20 portioner a 200g färdig mos, dvs. totalt 4 kg färdig mos. Tillredning: 1) 2kg (=påse) potatismosingredienser 2) 2l vätska mjölk/vatten 3) 80g smör 4) 10g (=1 msk) salt. I kokgryta: Koka upp vätska och smör i grytan till kokpunkten. Tillsätt den upptinade mosingrediensen, rör om och värm upp. Tillsätt salt. Låt mosen stå under lock några minuter före servering. Varmluft- eller kombiugn: Mät upp och rör om alla ingredienser i en GN-form. Värm ugnen med ångfunktion (100 grader) ca 5-10 minuter. Sätt GN-formen i ugnen och grädda med ångfunktion i 100 grader ca 20-25 minuter utan lock. Rör om och låt mosen stå under lock några minuter, rör om före servering. I mikrovågsugn: Häll ingredienserna i en lämplig form (ej metall) med lock. Värm 4-8 minuter. Rör om snabbt och värm upp på nytt.Färdig att servera.Peruna
Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme aina tarkastamaan ainesosat myös myyntipakkauksesta.