Voitele vuoka ennen taikinan lisäämistä esim. rypsiöljyllä, nestemäisellä margariinilla tai sulatetulla voilla. Lämmitä neste (2,5dl) reilusti kädenlämpöiseksi (+42°C). Sekoita kuivahiiva jauhoseokseen. Lisää lämmitetty neste jauhoseoksen joukkoon ja sekoita voimakkaasti, kunnestaikina on tasaisesti sekoittunut. Kaada taikina voideltuun leipävuokaan ja anna kohta lämpimässä paikassa 45-60 min. Paista +175°C:ssa. 50-60 min. Kumoa hieman jäähtynyt limppu vuoasta ja anna jäähtyä hyvin ennen leikkaamista. Grease bread pan. Heat the fluid well above body temperature (+42°C). Mix the dry yeast fluor mixture. Add heated liquid mixture to fluor and mix vigorously until the batter is evenly mixed. Pour the batter into a greased bread pan and leave to rise in a warm place for 45-60 mins. Bake at +175°C for 50-60 mins. Undo slightly cooled loaf from the pan and let it cool down completely before cutting.Smörj formen med t.ex. rypsolja, flytande margarin eller smält smör innan du lägger i degen. Värm upp vätskan till +42°C. Blanda torrjästeni mlölblandningen. Tillsätt den uppvärmda vätskan i mjölblandningen och rör om ordentligt tills degen är jämnt blandat. Häll degen i den smorta formen och låt den jäsa på en varm plats i 45-60 minuter. Gradda i +175°C i 50-60 minuter. Stjälp limpan ur formen då den svalnat litetoch låt den svalna ordentligt innan du skär upp den.Pakkaus sisältää paistovuoan, valmiin leipäjauheseoksen ja hiivan. Lisätään vain neste. Valmiin leivän voi pakastaa. Riittoisan ja terveellisen leivän maku vain paranee säilytettäessä.VEHNÄjauho, sokeri, RUIS (Tuoppi-kaljamallasrouhe ja RUISmallas (17%), RUISjauho), sakkaroosi, ruokosokerisiirappi, KAURAlese, maltodekstriini, leivinhiiva, suola. WHEAT fluor, sugar, RYE (Tuoppi-RYE malt, coarsely ground and RYE malt (17%), RYE flour), sucrose, cane sugar syrup, OAT bran, maltodextrin, yeast, salt.
Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme aina tarkastamaan ainesosat myös myyntipakkauksesta.