Ohita sisältöön Siirry navigointivalikkoon

48165 - TUOPPI 420G SAARISTOLAISLEIPÄ JAUHOSEOS

Tilaa ja Nouda-tuote
4,10 €
sisältää alv.
3,60 €
9,76 € / KG
3,60 €
8,57 € / KG
alv 0%
Päivitä määrä
PKT
0
Saatavuus pikatukuissa
Ajantasainen saatavuustieto vahvistetaan ostoskorissa
Sörnäinen: 17
Koivuhaka: 8
Tarvitsetko tuotetta suurempia määriä?
Tiedustele toimitusta live chatistä
(Palveluajat arkisin 8 - 16)
Toimitusrytmi: 24h
Tuotekoodi: 48165
EAN-koodi: 6421000200001
Myyntiyksikkö: PKT
Sisältää: 1.0 PKT
Alkuperämaa: Suomi
Valmistaja/Valmistuttaja: LAIHIAN MALLAS OY
Valmistajan osoite: LÄNSITIE 372, 66400, LAIHIA, FI
Valmistajan koodi: 201311

Yksikkömuunnokset
1 PKT  =  1.0 PKT  EAN-koodi: 6421000200001
1 LTK  =  6.0 PKT  EAN-koodi: 6421001000709
Tuotteen suolapitoisuus %:
Tuotteen laktoosipitoisuus %:
Tuotteen rasvapitoisuus %:
Hiilihydraatit määrä:
Hiilihydr. sokeria määrä:
Tyydytt. rasvahappoja määrä:
Rasvaa määrä:
Suolaa määrä:
Proteiinia määrä:
Energiapitoisuus kJ:
Lisää vertailuun
Poista vertailusta
Ilmoita saatavuuspoikkeamasta
Tulosta tuotesivu
Scale prices
Tuotetiedot

Voitele vuoka ennen taikinan lisäämistä esim. rypsiöljyllä, nestemäisellä margariinilla tai sulatetulla voilla. Lämmitä neste (2,5dl) reilusti kädenlämpöiseksi (+42°C). Sekoita kuivahiiva jauhoseokseen. Lisää lämmitetty neste jauhoseoksen joukkoon ja sekoita voimakkaasti, kunnestaikina on tasaisesti sekoittunut. Kaada taikina voideltuun leipävuokaan ja anna kohta lämpimässä paikassa 45-60 min. Paista +175°C:ssa. 50-60 min. Kumoa hieman jäähtynyt limppu vuoasta ja anna jäähtyä hyvin ennen leikkaamista. Grease bread pan. Heat the fluid well above body temperature (+42°C). Mix the dry yeast fluor mixture. Add heated liquid mixture to fluor and mix vigorously until the batter is evenly mixed. Pour the batter into a greased bread pan and leave to rise in a warm place for 45-60 mins. Bake at +175°C for 50-60 mins. Undo slightly cooled loaf from the pan and let it cool down completely before cutting.Smörj formen med t.ex. rypsolja, flytande margarin eller smält smör innan du lägger i degen. Värm upp vätskan till +42°C. Blanda torrjästeni mlölblandningen. Tillsätt den uppvärmda vätskan i mjölblandningen och rör om ordentligt tills degen är jämnt blandat. Häll degen i den smorta formen och låt den jäsa på en varm plats i 45-60 minuter. Gradda i +175°C i 50-60 minuter. Stjälp limpan ur formen då den svalnat litetoch låt den svalna ordentligt innan du skär upp den.Pakkaus sisältää paistovuoan, valmiin leipäjauheseoksen ja hiivan. Lisätään vain neste. Valmiin leivän voi pakastaa. Riittoisan ja terveellisen leivän maku vain paranee säilytettäessä.VEHNÄjauho, sokeri, RUIS (Tuoppi-kaljamallasrouhe ja RUISmallas (17%), RUISjauho), sakkaroosi, ruokosokerisiirappi, KAURAlese, maltodekstriini, leivinhiiva, suola. WHEAT fluor, sugar, RYE (Tuoppi-RYE malt, coarsely ground and RYE malt (17%), RYE flour), sucrose, cane sugar syrup, OAT bran, maltodextrin, yeast, salt.

Tuotehakuominaisuudet Alkoholiton
Tuotteen suolapitoisuus % 1
Tuotteen laktoosipitoisuus % 0
Tuotteen rasvapitoisuus % 2
Allergeenit NR Ruis ja ruistuote sis.glut
UW Vehnä ja vehnätuote sis.glu
AW Gluteiinia sisältävät vilja
Hiilihydraatteja Hiilihydraatteja
Hiilihydraatit määrä 68.2
Hiilihydraatit yksikkö Gramma
Hiilihydraatteja, josta sok. Hiilihydraatteja, josta sok.
Hiilihydr. sokeria määrä 23.6
Hiilihydr. sokeria yksikkö Gramma
Tyydyttyneitä rasvahappoja Tyydyttyneitä rasvahappoja
Tyydytt. rasvahappoja määrä 0.4
Tyydytt. rasvahappoja yks. Gramma
Rasvaa Rasvaa
Rasvaa määrä 2
Rasvaa yksikkö Gramma
Suolaa Suolaa
Suolaa määrä 1
Suolaa yksikkö Gramma
Proteiinia Proteiini
Proteiinia määrä 9.7
Proteiinia yksikkö Gramma
Energiapitoisuus kJ 1459
Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme aina tarkastamaan ainesosat myös myyntipakkauksesta.