Ohita sisältöön Siirry navigointivalikkoon

8007755 - VALIO EILA LAKTOOSITON 1 % VIILI 200 G M

Tilaa ja Nouda-tuote
0,84 €
sisältää alv.
0,74 €
4,20 € / KG
0,74 €
3,70 € / KG
alv 0%
Päivitä määrä
KPL
0
Saatavuus pikatukuissa
Ajantasainen saatavuustieto vahvistetaan ostoskorissa
Sörnäinen: 11
Koivuhaka: 0
Tarvitsetko tuotetta suurempia määriä?
Tiedustele toimitusta live chatistä
(Palveluajat arkisin 8 - 16)
Toimitusrytmi: 24h
Tuotekoodi: 8007755
EAN-koodi: 6408430004539
Myyntiyksikkö: KPL
Sisältää: 1.0 KPL
Alkuperämaa: Suomi
Valmistaja/Valmistuttaja: VALIO OY TUORE
Valmistajan osoite: MEIJERITIE 6, 00370, HELSINKI, FI
Valmistajan koodi: 453

Yksikkömuunnokset
1 KPL  =  1.0 KPL  EAN-koodi: 6408430004539
1 PAL  =  1152.0 KPL  EAN-koodi: 6408430594320
1 LTK  =  12.0 KPL  EAN-koodi: 6408430206582
Tuotteen laktoosipitoisuus %:
Hiilihydraatit määrä:
Hiilihydr. sokeria määrä:
Tyydytt. rasvahappoja määrä:
Rasvaa määrä:
Suolaa määrä:
Proteiinia määrä:
Energiapitoisuus kJ:
Energiapitoisuus kCal:
Lisää vertailuun
Poista vertailusta
Ilmoita saatavuuspoikkeamasta
Tulosta tuotesivu
Scale prices
Tuotetiedot

PASTÖROITU MAITO JA HAPATE.

Tuotehakuominaisuudet laktoositon
vähärasvainen (LFT)
Sininen joutsen
Säilöntäaineeton
Lisäaineeton
ei lisättyä sokeria
Sydänmerkki
Tuotteen laktoosipitoisuus % 0
Allergeenit AM Maito ja maitotuotteet
Hiilihydraatteja Hiilihydraatteja
Hiilihydraatit määrä 3.6
Hiilihydraatit yksikkö Gramma
Hiilihydraatteja, josta sok. Hiilihydraatteja, josta sok.
Hiilihydr. sokeria määrä 3.6
Hiilihydr. sokeria yksikkö Gramma
Tyydyttyneitä rasvahappoja Tyydyttyneitä rasvahappoja
Tyydytt. rasvahappoja määrä 0.6
Tyydytt. rasvahappoja yks. Gramma
Rasvaa Rasvaa
Rasvaa määrä 1
Rasvaa yksikkö Gramma
Suolaa Suolaa
Suolaa määrä 0.09
Suolaa yksikkö Gramma
Proteiinia Proteiini
Proteiinia määrä 3.3
Proteiinia yksikkö Gramma
Energiapitoisuus kJ 163
Energiapitoisuus kCal 39
Maitotukiryhmä Maustamatun/maustettu jogurtti
Päivitämme palvelun tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme aina tarkastamaan ainesosat myös myyntipakkauksesta.