Ohita sisältöön Siirry navigointivalikkoon

Uusimmat tiedotteet

Helpota arkea Tilaa & Nouda -palvelulla

Helpota arkea Tilaa & Nouda -palvelulla

Tervetuloa käyttämään Heinon Tukun uutta Tilaa & Nouda 24/7 -palvelua! Pääset nyt tekemään tilaukset Heinon verkkokaupasta ja noutamaan tilaamasi tuotteet Helsingin Tukkutorilta.

  Lue lisää
Lisätty  20.4.2021  kategoriaan  Ajankohtaista

Tervetuloa käyttämään Tilaa & Nouda 24/7 -palvelua!

Helsingin Tukkutorilla on käytössä Tilaa & Nouda -palvelu, joka on avoin kaikille yritysasiakkaille, eikä sen käyttö ei edellytä Valio Aimo® asiakkuutta. Tuotteet tilataan verkkokaupasta, tilatut tuotteet kerätään sinulle valmiiksi ja tilauksen pääset noutamaan Sörnäisten noutopisteeltä itselle sopivaan noutoaikaan.

 

Valikoima

Verkkokaupassa on nähtävissä koko Valio Aimo® pikatukun valikoima, johon Tilaa & Nouda -tuotteet on merkitty erillisellä ikonilla. Pystyt tilaamaan vain Tilaa & Nouda -tuotteita noutopisteeseen. Muut tuotteet ovat ostettavissa suoraan pikatukusta. Voit lisätä tilaukselle niin kylmä- kuin pakastetuotteitakin, koska noutokaapeissamme on kolme erilaista lämpötilaa. Tilaa & Nouda -valikoimaan ei kuulu alkoholi- tai tupakkatuotteita.

 

Tilattavissa oleva tuotevalikoima on moninkertaistunut kesällä 2023. Tilattavissa on nyt lähes 8000 tuotetta. Klikkaa ostoksille!

 

Asiakastiedot

Voit tilata yrityksellenne tuotteita ilman kirjautumista. Tilaa & Nouda -palvelun käyttö ei edellytä yrityksiltä Valio Aimo® asiakkuutta. Sinun tarvitsee vain täyttää yrityksesi tiedot sekä voimassaoleva Y-tunnus tilauksellesi.

 

Kirjautuneena Valio Aimo® asiakkaana näet yrityksenne sopimuskohtaiset hinnat ja voit luoda omia tilauspohjia sekä suosikkituotelistoja. Jos yrityksellänne on luottoasiakkuus, voit myös tilata tuotteet laskulla.

 

Ole yhteydessä Valioaimonettiin, verkkokaupan käyttäjätukeen, p. 010 381 7670, mikäli

  a. yrityksenne käyttäjätunnukset ovat unohtuneet.

  b. yrityksellänne on asiakkuus vain Valio Aimo® toimitustukkuun.

 

Tilaaminen ja maksaminen

Lisää ostoskoriin haluamasi Tilaa & Nouda -tuotteet ja valitse sinulle sopiva vapaana oleva noutoaika, jota verkkokauppa automaattisesti ehdottaa. Tilauksia on mahdollista tehdä samalle tai seuraavalle päivälle. Mahdollisia noutoaikoja löytyy vuorokauden ympäri: klo 9:15-11 / 12:15-15 / 16:15-8. Mikäli noutoaikaa ei ole valittavissa, ovat noutolaatikot valitettavasti jo täyttyneet.

 

Maksutavaksi voit valita luottokortin (Visa / Master), MobilePayn, verkkopankkimaksun tai laskun (kirjautuneille Valio Aimo® luotollisille asiakkaille). Maksuissa tehdään +10 % varaus tilauksen kokonaisarvoon. Ylimääräinen varaus palautetaan, kun tilaus on kerätty.

 

Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostilla tai tekstiviestillä. Kirjautuneena asiakkaana tilausvahvistus lähetetään tunnuksiin linkitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Lisää tietoa käyttäjätunnuksestasi saat verkkokaupan käyttäjätuesta: valioaimonetti@valio.fi / p. 020 717 0020. Vahvistamisen jälkeen tilausta ei voi enää muokata.

 

Nouto

Saat tekstiviestin, kun tilaustasi aletaan keräämään. Mikäli jotain tuotetta ei ole enää keräilyvaiheessa saatavissa, vähennetään se laskultasi. Maksat siis vain sen mitä sinulle toimitetaan.

 

Mikäli teet kirjautuneena asiakkaana samalla Valio Aimo® asiakasnumerolla toisen tilauksen samaan noutoaikaan, yhdistämme kaiken samaan noutoon.

 

Saat tekstiviestin, kun tilauksesi siirretään noutokaappiin. Lisäksi saat erillisellä viestillä tiedon koodista, jolla pääset noutamaan tuotteet. Mikäli noutokaapit ovat täynnä, on tilaus mahdollista noutaa myös pikatukun aukioloaikoina infopisteestä. Seuraa viestissäsi olevia ohjeita, niin löydät oikean noutopaikan.

 

Kun noudat tilauksesi, aja autolla suoraan noutopisteen eteen, pikatukun kulmaan. Käynti noutopisteeseen tapahtuu ulkokautta. Käytettävissäsi on kärry, jolla saat vietyä tilauksesi suoraan noutokaapilta autolle. Noutopisteen ulko-ovi avataan erillisellä viestillä saamallasi koodilla. Sisällä noutopisteellä lisää saamasi koodi päätteelle ja saat tarkemmat ohjeet mistä kaapista tilaus löytyy.

 

Löydät kuormakirjan sekä kuitin tuotteidesi yhteydestä.

 

Säästä aikaasi ja tilaa yrityksesi tuotteet Valio Aimo® verkkokaupasta!

 

> Siirry tilaamaan

 

Hevitiedote viikko 48

Hevitiedote viikko 48

Hevitiedote viikko 48

  Lue lisää
Lisätty  27.11.2023  kategoriaan  Hevi-info

Meillä on tarjolla aimo annos joulun aineksia. Tutustu tuotteisiin ja tilaa täältä.

 

Seuraavien tuotteiden kausi jatkuu.

3803 SUPPILOVAHVERO TUORE SUOMI

3102 SATSUMA, pikkusitruskausi jatkuu makeilla klementiineillä 3110 KLEMENTIINI ORONULES ESPANJA ja 8020140 BRUNO KLEMENTIINI ORONULES 2,3KG LTK

 

Huomioi uudet nimikkeet KPL ja LTK myyntiin! (1331 nimikenumero poistuu)

8087694 JÄÄSALAATTI 100G SUOMI 12KPL kun haluat laatikoittain

8087693 JÄÄSALAATTI 100G SUOMI KPL kun haluat kappaleittain

 

Tutustu UUTUUKSIIN!

Salaattipöydän tuotteet

Salaattipöydän tuotteet

Me Aimot keräsimme salaattipöytään sopivat tuotteet sinulle valmiiksi yhdelle listalle. Valitse helposti sinun lounaallesi sopivat komponentit ja häikäise asiakkaasi lounassalaatilla.

  Lue lisää
Lisätty  29.9.2023  kategoriaan  Ajankohtaista

Vaihtoehtoja salaattipöytään riittää, ja siksi me Aimot keräsimme sopivat tuotteet sinulle valmiiksi. Valitse alta löytyvistä listoista helposti sinun lounaallesi sopivimmat komponentit ja häikäise asiakkaasi lounassalaatilla!

Kokoa lounaalle mahdollisimman monipuolinen ja tuore salaattipöytä ilman hävikkiä. Mukana kannattaa olla salaattia, raastetta, hedelmiä, juustoja ja monipuolisesti hiilihydraatteja sekä proteiinia. Koko komeus kruunataan tietenkin hyvillä kastikkeilla, tahnoilla sekä siemenillä. Salaattipöydässä on helppo muistaa sesonkiajattelu ja pistää tarjolle kauden parhaita kasviksia ja hedelmiä. Esillepanossa ei kannata himmailla, vaan väreillä saa leikkiä ja ilotella.

Herkulliset jouluruoat ja tunnelmallinen kattaus

Herkulliset jouluruoat ja tunnelmallinen kattaus

Tuotesuosituksemme joulun ruokalistalle ja juhlakauden kattaukseen. Tukustu tuotteisiin ja tarjoa asiakkaillesi elämysten joulu!

  Lue lisää
Lisätty  8.9.2023  kategoriaan  Ajankohtaista

Syksy on jo täällä ja se tarkoittaa, että joulu tulee nopeammin kuin arvaammekaan. Nyt on siis hyvä aika alkaa valmistautumaan joulun tarjoiluun ja kattaukseen. Ennakkotilaa tuotteet ajoissa, jotta ne ehtivät ruokalistallesi jouluksi. Tukustu tuotteisiin alla!


 

ALKOHOLIJUOMAT

GLÖGIT JA MUUT JUOMAT

JOULULEIVÄT

KERTAKÄYTTÖASTIAT

KOVAT JA PUOLIKOVAT JUUSTOT

KUIVAT ELINTARVIKKEET

KYNTTILÄT

LAATIKOT JA SOSEET

PAKASTEKINKUT

PIPARIT

PUNAISET LAUTASLIINAT

PUUROT JA PUURORIISIT

PÖYTÄLIINAT

SALAATIT

SILLIT JA MÄDIT

SUKLAAT JA KONVEHDIT

TAIKINAT JA LEIVONNAISET

TUORE HEVI

TUORE KALA

TUORE LIHA

VIHREÄT LAUTASLIINAT

Pikatukut uudistuvat

Pikatukut uudistuvat

Helsingin pikatukkua Sörnäisissä on uudistettu syksyn 2023 aikana. Oletko jo käynyt tutustumassa uudistuneeseen myymälään? Vantaan Koivuhaan pikatukussa remonttia tehdään loppuvuoden 2023 aikana

  Lue lisää
Lisätty  1.11.2022  kategoriaan  Ajankohtaista

Valio Aimo pikatukkuja uudistetaan helpottaman kiireisen ostajan tarpeita. Pikatukkuihin lisätään huomattavasti opasteita, jotta sinun on entistä helpompi löytää etsimäsi tuotteet. Ja me Aimot olemme tietysti aina paikalla, kun sinulla nousee kysyttävää.

 

Helsingin pikatukkua Sörnäisissä on uudistettu syksyn 2023 aikana. Oletko jo käynyt tutustumassa uudistuneeseen myymälään? Vantaan Koivuhaan pikatukussa remonttia tehdään loppuvuoden 2023 aikana. Remontti toteutetaan vähitellen, eikä se aiheuta häiriöitä pikatukussa asiointiin.

 

Pikatukuista saat helposti kaiken ammattikeittiöön – yhdellä käynnillä, saman katon alta.

Nähdään pikatukuissa!

Kätevä tomaattisoseuutuus Tage Lindblomilta!

Kätevä tomaattisoseuutuus Tage Lindblomilta!

Tage Lindblomin kätevä tomaattisoseuutuus. Laadukas ja maukas tomaattisose on käytännöllisessä pussipakkauksessa, joka helpottaa ja nopeuttaa käsittelyä verrattuna tölkkeihin.

  Lue lisää
Lisätty  20.11.2023  kategoriaan  Tuoteuutuudet

Laadukas ja maukas tomaattisose on käytännöllisessä pussipakkauksessa, joka helpottaa ja nopeuttaa käsittelyä verrattuna tölkkeihin. 1kg pussikoko sopii myös niille jotka eivät käytä niin suuria määriä kerralla, kuten pienemmille keittiöille sekä kahviloille.

Paksu ja aromikas sose antaa ruokiin tuoreen tomaattisen maun, sopii mainiosti useimpiin tomaattipohjaisiin ruokiin kuten keitto- ja pataruokiin, pizzoihin sekä kastikkeisiin.

8087100 - TAGE LINDBLOM TOMAATTISOSE 1KG PUSSI BRIX 28-30

Teksti: Prescott

Pikaiset-kampanjatuotteet joulukuussa

Pikaiset-kampanjatuotteet joulukuussa

Tarjoamme marraskuussa paljon mielenkiintoisia kampanjatuotteita. Tutustu tarjouksiin, tee ostoslista valmiiksi ja tule ostoksille pikatukkuihin.

  Lue lisää
Lisätty  1.12.2023  kategoriaan  Ajankohtaista

Tarjoamme joulukuussa paljon mielenkiintoisia kampanjatuotteita.

Tutustu tarjouksiin kampanjalehdestä tai verkkokaupassa alla olevista linkeistä.

Kirjautumalla sisään voit luoda tuotteista valmiita ostoslistoja ennen asiointia pikatukussa tai voit hyödyntää kätevää Klikkaa ja Nouda -palveluamme.

ALKOHOLIT

MUUT JUOMAT

KAHVIT

LIHA JA KALA

MAITOTALOUSTUOTTEET

TEOLLISET ELINTARVIKKEET

Tukustumisen arvoiset aimo tarjoukset

Tukustumisen arvoiset aimo tarjoukset

Meillä on pikatukuissamme tarjolla aimo annos tukustumisen arvoisia tarjouksia.

  Lue lisää
Lisätty  8.11.2023  kategoriaan  Ajankohtaista

Meillä on pikatukuissamme tarjolla aimo annos tukustumisen arvoisia tarjouksia. Tutustu kampanjatuotteisiin alla.

 

JUUSTOT

 

KALAT JA ÄYRIÄISET

 

MAITOTALOUSTUOTTEET

 

LIHA JA KANA

 

SALAATIT

 

TEOLLISET ELINTARVIKKEET


 

Raaka-aineet maistuvaan kasvisruokaan

Raaka-aineet maistuvaan kasvisruokaan

Kasvisruokien kysyntä kasvaa jatkuvasti ja lounaalla kannattaakin tarjota monipuolisesti eri vaihtoehtoja.

  Lue lisää
Lisätty  29.9.2023  kategoriaan  Ajankohtaista

Kasvisruokien kysyntä kasvaa jatkuvasti ja lounaalla kannattaakin tarjota monipuolisesti eri vaihtoehtoja.

Herkullisten kasvisruokien valmistaminen onkin varsin vaivatonta ja siksi keräsimme sen valmistukseen sopivia tuotteita sinulle valmiiksi yhteen listaan. Valitse alta löytyvistä listoista helposti sinun lounaallesi sopivimmat komponentit ja häikäise asiakkaasi kasvisruoalla.

Ps. Kannattaa myös kurkata inspiraatiota kasvisruokien valmistukseen reseptipankistamme.

Valion syksyn uutuustuotteet

Valion syksyn uutuustuotteet

Valion syksyn uutuustuotteet löytyvät kootusti täällä.

  Lue lisää
Lisätty  1.9.2023  kategoriaan  Tuoteuutuudet

Sesonkituotteet -lehti: Syksyn parhaat maut

Sesonkituotteet -lehti: Syksyn parhaat maut

Syksyn sesonkituotteet -lehti tuo mukanaan metsän maut, sadonkorjuun parhaat raaka-aineet ja nostalgiaa henkivät juhlaklassikot.

  Lue lisää
Lisätty  1.9.2023  kategoriaan  Ajankohtaista

Syksyn sesonkituotteet -lehti tuo mukanaan metsän maut, sadonkorjuun parhaat raaka-aineet ja nostalgiaa henkivät juhlaklassikot.

 

Yllätä asiakkaat halloweenina kekseliäillä kurpitsaruoilla ja kammottavan hauskoilla herkuilla ja upota sadonkorjuun kunniaksi kotimaisia juureksia ja vihanneksia lounasruokiin. Hirvi ja peura sopivat puolestaan moneen tuttuun reseptiin naudan- tai possunlihan tapaan. Kokeile esimerkiksi meheviä nyhtöhirvileipiä, joiden liha on hautunut pitkään olutliemessä.

 

Vuosi huipentuu tietenkin suurimpaan ja mahtavimpaan ruokajuhlaan, jouluun. Lehdestämme löydät joulun parhaat tuotteet jokaiseen makuun. Jaamme myös reseptin mausteiseen viikuna-mantelikakkuun ja hyvikkivinkit joulutarjoiluista ylijääneille manteleille, glögille ja kinkulle. Ja entä blinikausi? Piimä-tilliblinitperinteisine täytteineen saavat blinien ystävät huokailemaan ihastuksesta.

 

P.S. Oletko huomannut, että olemme uudistaneet Sesonkituotteet-lehtemme ja jaotelleet tuotteet sekä niihin liittyvät reseptit ja vinkit nyt sesongeittain, jotta sinun olisi helpompi inspiroitua ja löytää etsimäsi? Lehden tuotteet on koottu sesongeittain myös alle, helpottaman sinun työtäsi - tervetuloa tutustumaan tuotteisiin sekä uudistuneeseen Sesonkituotteet-lehteen!

 


 

 

Valio Aimo -lehti, nro 4/2023

Valio Aimo -lehti, nro 4/2023

Valio Aimo® julkaisee omaa lehteä, joka on täynnä mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita alan ammattilaisille.

  Lue lisää
Lisätty  11.8.2023  kategoriaan  Asiakaslehdet

Valio Aimo -lehti on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti, joka on täynnä sesongin innostavia ideoita, vinkkejä, tuotteita ja reseptejä. Se esittelee alan kiinnostavat ilmiöt ja onnistumiset, vierailee ravintoloissa ja ammattikeittiöissä ja jakaa ammattilaisten parhaat opit ja tuotteiden käyttövinkit. Toivottavasti tykkäät ja tukustut!

 

Iloa pimeyden keskelle − uusi Valio Aimo -lehti on ilmestynyt!

Uusi Valio Aimo -lehti 04/2023 on tuhti paketti vinkkejä ja inspiraatiota. Kansijutussa ollaan hyvän kouluruoan asialla kouluruokailun 75-vuotispäivän kunniaksi. Päijät-Hämeen Ateriapalveluista Sari Haverinen ja Miia Kakko kertovat, miten heillä tarjotaan tiukan budjetin puitteissa vastuullista, terveellistä ja maistuvaa ruokaa.

 

Kerromme myös Factorysta, joka on kasvanut 19 ravintolan lounasravintolaketjuksi ja innovoi koko ajan uutta. Vinkkaamme, miten voit mullistaa lounaan misaamalla. Saat kätevän oppaan kasviproteiineista ja hurmaat asiakkaat vegaanisesti aasialaisilla mauilla.

 

Pääset myös kurkistamaan Tukholman ravintolatrendeihin ja kuulet oululaisen perheleipomo Pulla-Pirtin menestyksen salaisuuden. Kurkkaa myös nuorten huippukokkien Suvi Mantsisen ja Pyry Taipaleen vinkit tuorejuuston ja voin käyttöön!

Valio Aimo -lehti, nro 3/2023

Valio Aimo -lehti, nro 3/2023

Valio Aimo® julkaisee omaa lehteä, joka on täynnä mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita alan ammattilaisille.

  Lue lisää
Lisätty  11.8.2023  kategoriaan  Asiakaslehdet

Valio Aimo -lehti on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti, joka on täynnä sesongin innostavia ideoita, vinkkejä, tuotteita ja reseptejä. Se esittelee alan kiinnostavat ilmiöt ja onnistumiset, vierailee ravintoloissa ja ammattikeittiöissä ja jakaa ammattilaisten parhaat opit ja tuotteiden käyttövinkit. Toivottavasti tykkäät ja tukustut!


 

Valio Aimo nro. 3/2023

Uusi Valio Aimo -lehti on täynnä inspiraatiota syksyyn ja lounastarjoiluihin! Kansijutussa Arto Rastas kertoo, miten tasokasta lounasta voi tarjota kustannustehokkaasti. Oppejaan hän soveltaa niin Xavier-henkilöstöravintolassa kuin ravintola Periscopessa. Lisäksi Vuoden Kokki Jonathan Slotte suunnitteli kolmen ruokalajin lounasmenun ja Kylpylä Härmä kertasi kustannustehokkaan noutopöydän salat. Kerromme myös Leipomo Juuren tarinan Suomen toiseksi suurimmaksi myymäläleipomoketjuksi sekä leivomme tuoretta leipää helposti jauhomixeillä. Innostu kätevistä makupohjista ja poimi Vuoden Tarjoilijan ja Vuoden Kokin vinkit voin, piimän ja kuohukerman käyttöön!

Ainekset artesaanipizzaan

Ainekset artesaanipizzaan

Oletpa tekemässä pyöreää ja pehmeää napolilaista pizzaa, ohutta, pyöreää ja rapeaa roomalaista pizzaa tai pizza al tagliota, laadukkailla raaka-aineilla erotut pizzamarkkinoilla.

  Lue lisää
Lisätty  17.4.2023  kategoriaan  Ajankohtaista

Laadukkailla raaka-aineilla erotut pizzamarkkinoilla, olet sitten tekemässä pyöreää ja pehmeää napolilaista pizzaa, ohutta, pyöreää ja rapeaa roomalaista pizzaa tai pizza al tagliota aamuksi, lounaaksi tai päivälliseksi nautittavana.


Pizzapohjan monipuolisuus ja vaihtelevuus on vahvasti nouseva trendi. Kokeile esim. kukkakaalista valmistettua pohjaa, paleo-ideologialla toteutettua pohjaa tai erittäin ohutta, flatbread-tyylistä pohjaa.


Tutustu raaka-aineisiin ja valitse sinun konseptiisi sopivimmat alati kasvavasta valikoimastamme.


Uusia Aimo jauhomixejä

Uusia Aimo jauhomixejä

Uusissa Aimo jauhomixeissä on jopa 10 raaka-ainetta samassa pakkauksessa. Tutustu uusiin tuotteisiin ja tehosta toimintaasi valmiilla jauhosekoituksilla

  Lue lisää
Lisätty  14.2.2023  kategoriaan  Tuoteuutuudet

Aimo jauhomixeillä saat vaivattomasti luotua niin suolaisia kuin makeitakin leivonnaisia. Tuotteet ovat erinomainen apu niin leipomossa kuin pienessä ravintolassakin. Laadukkaat Aimo jauhomixit ovat saatavilla vain Valio Aimo® -tukun kautta!


 

Käyttövalmis ratkaisu

Olemme hoitaneet tuotekehityksen, ideoinnin ja testaamisen sinulle valmiiksi. Näissä jauhomixeissä on jopa kymmenen raaka-ainetta samassa pakkauksessa. Sekoitukset on kaikki tarkoin valittu ja testattu, joten sinun ei tarvitse miettiä miten eri aineisosat käyttäytyvät yhdessä - tämä on tasalaatuinen kokonaisuus!

 

Valmiiden sekoitusten avulla et myöskään turhaan kasvata varastoasi useilla eri jauhoilla eikä sinun tarvitse testata niiden oikeaa suhdetta itse. On entistäkin selvempää, että työvoimapulassa tarvitset kaiken mahdollisen avun toiminnan tehostamiseen ja siinä me Aimot haluamme olla apunasi. Näiden jauhosekoitusten käytöllä sinun ei tarvitse tinkiä laadusta, vaan yhdestä pakkauksesta saat valmistettua useita eri artesaanityyppisiä tuotteita.


 


8084332 Aimo 10kg tummaleipämix

• Runsaasti erilaisia siemeniä ja mallasta sisältävä täysjauhoseos.

• Lisää vain vesi ja hiiva.


 


8084304 Aimo 10kg cakemix

• Laktoositon täysjauhoseos mm. kuppikakkujen, levypiirakoiden ja muffinien leivontaan.

• Lisää vain vesi, voi ja öljy.
8084303 Aimo 10kg kahvileipämix

• Pullien ja munkkien leivontaan suunniteltu täysjauhomix, josta syntyy todella helposti muhkeat ja pitkään pehmeinä säilyvät leivonnaiset. Kahvileipämixillä onnistuu ominaissuudeltaan pehmeät ja tuoreustunnultaan ylivoimaiset tuotteet ja sillä voi leipoa myös vegaanisia tuotteita.

• Lisää vain vesi, hiiva ja voi/öljy.


 

8084409 Aimo 10kg kauraleipämix
8084444 Aimo 10kg siemenleipämix


 


 

Valio Aimo -lehti, nro 2/2023

Valio Aimo -lehti, nro 2/2023

Valio Aimo® julkaisee omaa lehteä, joka on täynnä mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita alan ammattilaisille.

  Lue lisää
Lisätty  16.5.2023  kategoriaan  Asiakaslehdet

Valio Aimo -lehti on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti, joka on täynnä sesongin innostavia ideoita, vinkkejä, tuotteita ja reseptejä. Se esittelee alan kiinnostavat ilmiöt ja onnistumiset, vierailee ravintoloissa ja ammattikeittiöissä ja jakaa ammattilaisten parhaat opit ja tuotteiden käyttövinkit. Toivottavasti tykkäät ja tukustut!Valio Aimo nro. 2/2023

Vuoden toinen lehti on muhkea pizzanumero! Pizzeria Bloccon ravintoloitsija Anssi Kantelinen kertoo, miten tehdään napolilaisvaikutteista artesaanipizzaa, jolla on savolainen, vähän kiero sydän. Lue myös Kantelisen opit pizzerian perustamiseen, ota talteen reseptit aitoon italialaiseen pizzaan, inspiroidu makeasta pizzasta ja poimi parhaat tuotteet valmistukseen. Kerromme myös työtä helpottavista, kustannustehokkaista jauhomixeistä ja siitä, miten kollegat valmistautuvat kesään. Sokerina pohjalla esittelemme ruokamaailman trendit ja vinkkaamme, miten hyödynnät niitä omassa liiketoiminnassasi.

Valio Aimo -lehti, nro 1/2023

Valio Aimo -lehti, nro 1/2023

Valio Aimo® julkaisee omaa lehteä, joka on täynnä mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita alan ammattilaisille.

  Lue lisää
Lisätty  14.2.2023  kategoriaan  Asiakaslehdet


Valio Aimo -lehti on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti, joka on täynnä sesongin innostavia ideoita, vinkkejä, tuotteita ja reseptejä. Se esittelee alan kiinnostavat ilmiöt ja onnistumiset, vierailee ravintoloissa ja ammattikeittiöissä ja jakaa ammattilaisten parhaat opit ja tuotteiden käyttövinkit. Toivottavasti tykkäät ja tukustut!


 

Valio Aimo nro. 1/2023

Vuoden ensimmäisessä numerossa Scandic Helsinki Hubin Anni Ikonen jakaa vinkit modernin matkailijan hurmaamiseen ja Brunbergin makeistehtaan Katarina Enholm kertoo, miten syntyy elämyksellinen tehtaanmyymälä. Jaamme vinkit dessert boardin tekoon ja kerromme, mihin kaikkeen rahkaa voi upottaa. Paljastamme, millä keinoin kollegat säästävät energiaa ja miten syntyy vapun hittileivonnainen, eli täytetty överimunkki. Huomaa myös lehden keskiaukeamalla oleva super kätevä nyhtökauran maustekartta, joka kannattaa napata talteen!