Ohita sisältöön Siirry navigointivalikkoon

Uusimmat tiedotteet

Hevitiedote viikko 49

Hevitiedote viikko 49

Hevitiedote viikko 49

  Lue lisää
Lisätty  5.12.2022  kategoriaan  Hevi-info

Seuraavat uudet pilkotut tuotteet on avattu valikoimaan:

8083466 SALLACARTE 1KG VIINIRYPÄLE 8083478 SALLACARTE 2KG SÄRÄJUUREKSET

8083490 SALLACARTE 1KG JULIENNE WOK

8083496 SALLACARTE 2,5KG HEDELMÄSALAATTI ALACART

8083506 SALLACARTE 1KG CLASSIC WOK

8083523 SALLACARTE 1KG ANANASVIIPALE KUORETON

8083524 SALLACARTE 2KG RATATOUILLE ALA CARTE

 

Joulumyynnin volyymia takaamaan on otettu valikoimaan oheinen tuote:

2935 JÄRVIKYLÄ TILLIRUUKKU

 

Muita poikkeuksia saatavuuksissa:

1327 JÄÄSALAATTI 4KG IRTO TEOLLISUUS SUOMI saatavuushaasteita. Saamme vain pieniä määriä ensi viikolla.

8067554 MIMIS MINI VERBENA KUKKA 5G/RAS ja 496646 MIMIS SITRUUNAVERBENA 50G poikki noin kuukauden ajan. Syötävissä Mimis kukissa on yleisesti suuria saatavuushaasteita ja kartoitamme parhaillaan korvaavia tuotteita. Tässä vaiheessa tarjoamme korvaavaksi tuotetta 1864 KUKKA (SYÖTÄVÄ).

1203 KURKKU NAKU ESPANJA poistuu valikoimista toistaiseksi Espanjan sääolosuhteista johtuvan heikon laadun vuoksi. Korvaavana tuotteena tarjoamme 1230 KURKKU FILMI ESPANJA.

8083032 PUNAINEN LEHTIKAALI 200G kausi on tältä erää ohi.

9910148 KIRSIKKATOMAATTI PUN 250G RAS SUOMI Kotimaisen kirsikkatomaatin kausi on myös loppu, varastossa enää vähän saldoa eikä lisää ole tulossa.

 

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

 

Pikaiset-kampanjatuotteet joulukuussa

Pikaiset-kampanjatuotteet joulukuussa

Tarjoamme joulukuussa paljon mielenkiintoisia kampanjatuotteita. Tutustu tarjouksiin, tee ostoslista valmiiksi ja tule ostoksille pikatukkuihin.

  Lue lisää
Lisätty  1.12.2022  kategoriaan  Ajankohtaista

Tarjoamme JOULUKUUSSA paljon mielenkiintoisia kampanjatuotteita.

 

Tutustu tarjouksiin kampanjalehdestä tai verkkokaupassa alla olevista linkeistä.

Kirjautumalla sisään voit luoda tuotteista valmiita ostoslistoja ennen asiointia pikatukussa tai voit hyödyntää kätevää Klikkaa ja Nouda -palveluamme.


 

GLÖGIT

HILLOT JA MARMELADIT

JOGURTIT

KAHVIT

KANANMUNAT

KAHVIMAIDOT JA -KAURAJUOMAT

MEHUKEITOT

PAKASTEET

RAHKAT

SALAATIT

TUORE LIHA

TUOREJUUSTOT

VIRVOITUSJUOMAT

Kotimainen Bunge - Vastuullisia kasvirasvoja ammattilaisille

Kotimainen Bunge - Vastuullisia kasvirasvoja ammattilaisille

Bunge Finland Oy tekee uraauurtavaa työtä kasvirasvojen parissa Suomen ainoassa margariinitehtaassa Varsinais-Suomessa. Bunge kehittää vastuullisesti tuotetuista ja turvallisista raaka-aineista maistuvia ja hyvinvointia edistäviä kasviperäisiä tuotteita.

  Lue lisää
Lisätty  1.12.2022  kategoriaan  Ajankohtaista

Bunge Finland Oy tekee uraauurtavaa työtä kasvirasvojen parissa Suomen ainoassa margariinitehtaassa Varsinais-Suomessa. Bunge kehittää vastuullisesti tuotetuista ja turvallisista raaka-aineista maistuvia ja hyvinvointia edistäviä kasviperäisiä tuotteita.

 

Ammattikeittiöissä on jo pitkään ollut kysyntää palmuöljyttömälle levitteelle. Bunge vastasi toiveeseen lanseeraamalla ensimmäisen palmuöljyttömän margariinin, Keiju Catering 3 öljyä, ammatti- ja suurtalouskeittiöihin. Tuotetta on saatavana kahdessa eri koossa: 400 gramman rasiassa ja kuuden gramman annospakkauksina.

 

Maukas uutuus sopii lähes kaikkiin ruokavalioihin – myös vegaaneille. Keiju Catering 3 öljyä on säilöntäaineeton, laktoositon, maidoton ja varustettu Sydänmerkillä. Levitteen rasvapitoisuus on 60%, joten sitä voi käyttää joko sellaisenaan leivän päällä, mutta se sopii erinomaisesti myös ruoanlaittoon ja leivontaan. Keiju Catering 3 öljyä -margariinin tuotekehityksessä on kiinnitetty erityistä huomiota suolan vapautumiseen, mikä tekee siitä maukkaamman levitteen ilman suurempaa määrää suolaa.

Bunge huomioi kaikessa toiminnassaan vastuullisuuden

Bungen tuotannossa periaatteena on, että tuotteiden valmistus ei saa uhata ympäristöä tai ihmisten hyvinvointia. Bunge tietää käyttämiensä raaka-aineiden alkuperän ja niiden tuotantoketjut ovat läpinäkyviä.​

 

Suomalaisissa margariineissa ja kasvirasvalevitteissä ei ole lainkaan osittain kovetettuja kasvirasvoja tai -öljyjä, vaan niihin lisätään pieni määrä luonnostaan kovia kasvirasvoja, kuten shea-, kookos- tai palmuöljyä, oikeanlaisen rakenteen ja koostumuksen aikaansaamiseksi. Esimerkiksi palmuöljy on korvattu Keiju Catering 3 öljyä -margariinissa vastuullisesti hankitulla sheaöljyllä. Palmuöljyä sisältävissä tuotteissaan Bunge käyttää ainoastaan RSPO (Round Table of Sustainable Palm Oil) -standardin mukaista vastuullisesti tuotettua ja erillään muusta palmuöljystä pidettyä sertifioitua palmuöljyä (Segregated palm oil, SG).

 

Bunge tekee lujasti töitä hiilijalanjälkensä pienentämiseksi. Bungen tuotantolaitos on energiatehokas, ja kaikki siellä käytettävä energia tuotetaan hiilidioksidivapaasti. Kaikki tehtaalla syntyvä jäte toimitetaan lajiteltavaksi tai energiantuotantoon, mitään ei päädy kaatopaikalle.  Lisäksi kaikkien tuotteiden pakkaukset ovat myös kierrätettäviä.

Kasvirasvat tekevät hyvää sekä ympäristölle että terveydelle

Keiju Catering 3 öljyä -margariini on myös ilmastoystävällinen vaihtoehto ruokapöytään. Kasvipohjaiset tuotteet ovat eläinperäisiä ekologisempia ja niillä on pienempi hiilijalanjälki.

 

Sen lisäksi, että kasviperäiset tuotteet ovat lempeitä ympäristölle, ovat ne myös lempeitä keholle. Keiju Catering 3 öljyä -margariini, niin kuin kaikki muutkin Bungen tuotteet, sisältävät runsaasti pehmeitä rasvoja, joita päivittäisessä ruokavaliossa tulisi suosia kovia rasvoja enemmän. Pehmeissä rasvoissa on runsaasti moni- ja kertatyydyttymätöntä rasvaa, joka auttaa pitämään kolesterolin normaalilla tasolla. Tuotteet ovat myös terveydelle välttämättömien omega-3-rasvahappojen lähde. Vaikka Bungen tuotteet ovat terveellisiä ja ravitsevia, niiden mausta ei ole tingitty.

Turvallista ruokaa Suomesta

Keiju Catering 3 öljyä -margariini, kuten myös Keiju-, Raisa-, Kultasula- ja Sunnuntaimargariinit ja juoksevat rypsiöljyvalmisteet sekä leivänparanteet ja kreemit valmistetaan Suomen ainoassa margariinitehtaassa Raisiossa. Siellä Bunge työllistää noin 100 työntekijää ja pitää huolta heidän ammattitaidostaan, työhyvinvoinnistaan ja turvallisuudestaan.

 

Kotimainen valmistus on myös tae turvallisille tuotteille, sillä ruoantuotannolle on tarkat laatu- ja ympäristökriteerit. Näin myös Bungella.

 

Teksti: Bunge

Helpota arkea Tilaa & Nouda -palvelulla

Helpota arkea Tilaa & Nouda -palvelulla

Tervetuloa käyttämään Heinon Tukun uutta Tilaa & Nouda 24/7 -palvelua! Pääset nyt tekemään tilaukset Heinon verkkokaupasta ja noutamaan tilaamasi tuotteet Helsingin Tukkutorilta.

  Lue lisää
Lisätty  20.4.2021  kategoriaan  Ajankohtaista

Tervetuloa käyttämään Tilaa & Nouda 24/7 -palvelua!

Helsingin Tukkutorilla on käytössä Tilaa & Nouda -palvelu, joka on avoin kaikille yritysasiakkaille, eikä sen käyttö ei edellytä Valio Aimo® asiakkuutta. Tuotteet tilataan verkkokaupasta, tilatut tuotteet kerätään sinulle valmiiksi ja tilauksen pääset noutamaan Sörnäisten noutopisteeltä itselle sopivaan noutoaikaan.

 

Valikoima

Verkkokaupassa on nähtävissä koko Valio Aimo® pikatukun valikoima, johon Tilaa & Nouda -tuotteet on merkitty erillisellä ikonilla. Pystyt tilaamaan vain Tilaa & Nouda -tuotteita noutopisteeseen. Muut tuotteet ovat ostettavissa suoraan pikatukusta.

 

Voit lisätä tilaukselle niin kylmä- kuin pakastetuotteitakin, koska noutokaapeissamme on kolme erilaista lämpötilaa. Tilaa & Nouda -valikoimaan ei kuulu alkoholi- tai tupakkatuotteita.

 

Asiakastiedot

Voit tilata yrityksellenne tuotteita ilman kirjautumista. Tilaa & Nouda -palvelun käyttö ei edellytä yrityksiltä Valio Aimo® asiakkuutta. Sinun tarvitsee vain täyttää yrityksesi tiedot sekä voimassaoleva Y-tunnus tilauksellesi.

 

Kirjautuneena Valio Aimo® asiakkaana näet yrityksenne sopimuskohtaiset hinnat ja voit luoda omia tilauspohjia sekä suosikkituotelistoja. Jos yrityksellänne on luottoasiakkuus, voit myös tilata tuotteet laskulla.

 

Ole yhteydessä Valioaimonettiin, verkkokaupan käyttäjätukeen, p. 020 717 0020, mikäli

  a. yrityksenne käyttäjätunnukset ovat unohtuneet.

  b. yrityksellänne on asiakkuus vain Valio Aimo® toimitustukkuun.

 

Tilaaminen ja maksaminen

Lisää ostoskoriin haluamasi Tilaa & Nouda -tuotteet ja valitse sinulle sopiva vapaana oleva noutoaika, jota verkkokauppa automaattisesti ehdottaa. Tilauksia on mahdollista tehdä samalle tai seuraavalle päivälle. Mahdollisia noutoaikoja löytyy vuorokauden ympäri: klo 9:15-11 / 12:15-15 / 16:15-8. Mikäli noutoaikaa ei ole valittavissa, ovat noutolaatikot valitettavasti jo täyttyneet.

 

Maksutavaksi voit valita luottokortin (Visa / Master), MobilePayn, verkkopankkimaksun tai laskun (kirjautuneille Valio Aimo® luotollisille asiakkaille). Maksuissa tehdään +10 % varaus tilauksen kokonaisarvoon. Ylimääräinen varaus palautetaan, kun tilaus on kerätty.

 

Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostilla tai tekstiviestillä. Kirjautuneena asiakkaana tilausvahvistus lähetetään tunnuksiin linkitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Lisää tietoa käyttäjätunnuksestasi saat verkkokaupan käyttäjätuesta: valioaimonetti@valio.fi / p. 020 717 0020. Vahvistamisen jälkeen tilausta ei voi enää muokata.

 

Nouto

Saat tekstiviestin, kun tilaustasi aletaan keräämään. Mikäli jotain tuotetta ei ole enää keräilyvaiheessa saatavissa, vähennetään se laskultasi. Maksat siis vain sen mitä sinulle toimitetaan.

 

Mikäli teet kirjautuneena asiakkaana samalla Valio Aimo® asiakasnumerolla toisen tilauksen samaan noutoaikaan, yhdistämme kaiken samaan noutoon.

 

Saat tekstiviestin, kun tilauksesi siirretään noutokaappiin. Lisäksi saat erillisellä viestillä tiedon koodista, jolla pääset noutamaan tuotteet. Mikäli noutokaapit ovat täynnä, on tilaus mahdollista noutaa myös pikatukun aukioloaikoina infopisteestä. Seuraa viestissäsi olevia ohjeita, niin löydät oikean noutopaikan.

 

Kun noudat tilauksesi, aja autolla suoraan noutopisteen eteen, pikatukun kulmaan. Käynti noutopisteeseen tapahtuu ulkokautta. Käytettävissäsi on kärry, jolla saat vietyä tilauksesi suoraan noutokaapilta autolle. Noutopisteen ulko-ovi avataan erillisellä viestillä saamallasi koodilla. Sisällä noutopisteellä lisää saamasi koodi päätteelle ja saat tarkemmat ohjeet mistä kaapista tilaus löytyy.

 

Löydät kuormakirjan sekä kuitin tuotteidesi yhteydestä.

 

Säästä aikaasi ja tilaa yrityksesi tuotteet Valio Aimo® verkkokaupasta!

 

> Siirry tilaamaan

Joulu 2022 kausituotteet

Joulu 2022 kausituotteet

Joulutuotteiden valikoimasta löydät monia ratkaisuja helpottamaan ammattikeittiön loppuvuoden kiireitä. Voit luottaa, että joulu maistuu siltä miltä pitääkin. Tuotevalikoimastamme löydät kaikki joulun klassikot, kuten tortut, laatikot ja glögit. Joulun kausituotteet ovat olleet perinteisesti erittäin suosittuja.

  Lue lisää
Lisätty  7.11.2022  kategoriaan  Ajankohtaista

Joulutuotelista on nyt julkaistu!

Joulutuotteiden valikoimasta löydät monia ratkaisuja helpottamaan ammattikeittiön loppuvuoden kiireitä. Voit luottaa, että joulu maistuu siltä miltä pitääkin.

Tuotevalikoimastamme löydät kaikki joulun klassikot, kuten tortut, laatikot ja glögit. Joulun kausituotteet ovat olleet perinteisesti erittäin suosittuja, muista siis tilata omasi hyvissä ajoin!


HEDELMÄT JA VIHANNEKSET

Juuressoseet ja omenat


 

JUUSTOT

Emmentaljuustot

Kermajuustot ja pehmeät juustot

Kovat ja puolikovat juustot

Valkohomejuustot

Sinihomejuustot



 

KALAT

Lämminsavukalat

Kylmäsavukalat ja graavikalat

Loimulohet

Mädit ja mätiverrannaiset

Sillit

Silakat

Lipeä kalat


 

KUIVA-AINEET

Puuroriisit

Kuivat hedelmät ja pähkinät

Hillot ja soseet

Kastikkeet


 

KUUMAT JUOMAT

Glögit


 

LIHAT

Valmiit kinkut

Tuoresuolatut kinkut

Kalkkunat

Lihajalosteet


 

MAKEISET

Piparit

Konvehdit

Suklaat ja marmeladit


 

PAKASTEET

Kinkkupakasteet

Laatikot ja soseet

Joululeipä

Taikinat ja leivonnaiset



 

TUOREET LEIPOMOTUOTTEET

Limput



 

SALAATIT

Rosollit ja joulusalaatit

Valio Aimo -lehti nro 1/2022

Valio Aimo -lehti nro 1/2022

Voilà + Lautaselle -lehdet laittoivat hynttyyt yhteen ja syntyi Valio Aimo. Kahden lehden parhaista paloista tuli neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti, joka on täynnä sesongin innostavia ideoita, vinkkejä, tuotteita ja reseptejä.

  Lue lisää
Lisätty  18.10.2022  kategoriaan  Asiakaslehdet

Valio Aimo -lehti on täällä!

Voilà + Lautaselle -lehdet laittoivat hynttyyt yhteen ja syntyi Valio Aimo. Kahden lehden parhaista paloista tuli neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti, joka on täynnä sesongin innostavia ideoita, vinkkejä, tuotteita ja reseptejä. Se esittelee alan kiinnostavat ilmiöt ja onnistumiset, vierailee ravintoloissa ja ammattikeittiöissä ja jakaa ammattilaisten parhaat opit ja tuotteiden käyttövinkit.

Lue ensimmäisestä lehdestä muun muassa:

• miten vauhditat joulusesonkiasi asiakkaillesi parhaiten sopivalla joulukonseptilla

• leipomo Rostenin opit tuotekehitykseen ja valtakunnalliseen levitykseen

• Compass Group Culinary Team Finlandin vinkit kustannustehokkaaseen noutopöytään

• mitä uutta ja kiinnostavaa kuuluu W-restaurantsin ravintola Gaijinille sekä

• miten leivot ensi talven hitin, eli ruiscroissantin!

Toivottavasti tykkäät ja tukustut! Lue lehti täältä.

Neljä jouluteemaa: Perinteinen

Neljä jouluteemaa: Perinteinen

Joulu on herkullisen ruoan, viihtyisän tilan ja lämminhenkisen tunnelman yhdistelmä. Tarjoamme teemallisen joulun neljällä eri tyylillä. Esittelyssä Perinteinen joulu, katso ideat ja ohjeet teeman mukaisiin herkkuihin, menukokonaisuuksiin, kattaukseen ja tunnelman rakentamiseen.  Lue lisää
Lisätty  10.10.2022  kategoriaan  Ajankohtaista

Perinteinen suomalainen joulu syntyy tummista sävyistä, kuusen tuoksusta ja tunnelmallisista valoista.

Ruoassa tuoksuvat ja maistuvat perinteet mutta uudella ja yllätyksellisellä tavalla. Suomalaisessa joulussa luonto ja aitous ovat pääroolissa. Perinteinen joulu teemainen ruoka on tuttua ja turvallista mutta pienillä tuunauksilla kiinni tässä ajassa. Pöytään katetaan tietysti possua mutta myös runsaasti kasviksia ja kalaa, uusilla ja raikkailla tavoilla perinteisen tavan rinnalla. Erilaiset tarjoilutavat on huomioitu menuehdotuksissa.

Perinteisen joulun kokki Tommi Tuominen kuvailee teemaa näin: "Perinteinen jouluteema on mukana resepteissäni vahvasti. Pohjalla on perinteisesti joulupöytään kuuluva tuote, jota on tyylikkäästi muokattu modernien makutottumusten ja esillepanon suuntaan, samaan tyyliin kuin Finnjävelissä. Katso alta Tommin luoma perinteinen joulumenu."

Perinteinen joulu sisältää maukkaita reseptejä ja kotimaisia ikisuosikkeja: perunagratiini, viskillä glaseerattua kinkkua ja jääkellarin lohta. Tutustu kaikkiin perinteisen joulun resepteihin sivuillamme!


 

Perinteinen joulu tuoksuu rosmariinilta

Rosmariini maistuu ruoassa mutta on omiaan myös koristeena! Valmista koristeeksi rosmariinista joulukuusi tai kierrä rosmariinin- tai muun vihreän kasvin oksaa ympyrän muotoon pieneksi kranssiksi ja kiinnitä huomaamattomalla narulla.

Katso uudenlaiset kattaus- ja somistusideat & tuotteet perinteisen joulutunnelman luomiseen sivuiltamme. Tee se itse - DIY - ohjeilla teet helposti ja vastuullisesti koristeet ravintolasi juhlasesonkiin.

Etsitkö menukorttipohjaa tai jouluista soittolistaa? Sivuiltamme löydät inspiraatiota ja valmiita menukorttipohjia!

Perinteisen joulun tuotteet löydät kootusti täältä

Neljä joulutemaa: Street Food

Neljä joulutemaa: Street Food

Tänä vuonna joulu on uudenlainen maistuva, teemallinen ja tunnelmallinen kokonaisuus. Kaikki on suunniteltu valmiiksi. Valitse teema, poimi ideat, tilaa tuotteet ja tarjoa asiakkaillesi elämysten joulu - esittelyssä kansainvälinen ja rennon rouhea Street Food -joulu, jossa yhdistyvät maailman maut ja sosiaalinen syöminen.

  Lue lisää
Lisätty  10.10.2022  kategoriaan  Ajankohtaista

Tänä vuonna joulu on uudenlainen maistuva, teemallinen ja tunnelmallinen kokonaisuus. Kaikki on suunniteltu valmiiksi. Esittelyssä kansainvälinen ja rennon rouhea Street Food -joulu, jossa yhdistyvät maailman maut ja sosiaalinen syöminen.

 

Street Food joulussa maistuu ja tuntuu kansainvälisten joulujen hallittu sekamelska. Maut ovat rohkeita ja tuoksut voimakkaita. Koristelu ja tunnelma vievät pienelle jouluiselle makumatkalle maailman ääriin. Street food -teemaisessa joulussa yhdistyvät maailman maut ja sosiaalinen syöminen. Raaka-aineissa on käytetty äyriäisiä, kalaa, lihaa, kasviksia ja mausteita. Helposti syötävää ja jaettavaa ruokaa, jossa suomalaiset maut kohtaavat kansainväliset keittiöt.

 

Street Food joulukokki Petteri Luoto kertoo luomastaan menusta seuraavaa: ”Teemani reseptit on suunniteltu katukeittiölähtöisesti. Reseptit pohjautuvat autenttisiin makuihin, mutta niitä on miksattu mielivaltaisesti. Vuodet ulkomailla tuovat resepteihin jouluun sopivia mausteita ja maailman makuja.”

  

 

Kansainvälisen ja rennon rouhean Street Food joulun ohjeet löytyvät täältä - näillä ohjeilla luot taatusti erilaisen ja viihtyisän joulun

 

Street Food -henkinen joulumenu, jonka on luonut Petteri Luoto, löytyy täältä

 

Street Food -henkisen tummanpuhuvan kauttauksen ja somistuksen juhlasesonkiin

  

Neljä joulutemaa: Brasserie

Neljä joulutemaa: Brasserie

Tänä vuonna joulu on uudenlainen maistuva, teemallinen ja tunnelmallinen kokonaisuus. Kaikki on suunniteltu valmiiksi. Valitse teema, poimi ideat, tilaa tuotteet ja tarjoa asiakkaillesi elämysten joulu - esittelyssä tyylikkään klassinen Brasserie, joka ottaa vaikutteita vallalla olevasta bistro- ja brasserietrendistä.  Lue lisää
Lisätty  10.10.2022  kategoriaan  Ajankohtaista

Tänä vuonna joulu on uudenlainen maistuva, teemallinen ja tunnelmallinen kokonaisuus. Kaikki on suunniteltu valmiiksi. Esittelyssä tyylikkään klassinen Brasserie, joka ottaa vaikutteita vallalla olevasta bistro- ja brasserietrendistä.

 

Ranskalainen Brasserie-joulu on klassisen tyylikäs mutta rento. Ruoka on perinteikästä bistroruokaa modernilla twistillä. Maut ovat täyteläisiä ja aitoja. Tunnelma syntyy tummista värisävyistä yhdistettynä hyppyselliseen kimallusta. Ruoka, jonka reseptit tukeutuvat perinteiseen ranskalaiseen keittiöön, on rouheaa ja maukasta. Ranskalaisessa brasserie-joulussa liha on vielä isossa roolissa. Tarjolla on pitkään haudutettuja lihoja, viimeisteltyjä kastikkeita ja yrttien tuoksua. Ranskalaisen keittiön klassikot muuntuvat jouluisiksi mausteilla ja glasyyreilla.

 

"Lähdin suunnittelemaan Brasserie-teeman reseptejä ranskalaisista klassikkoraaka-aineista. Ranskalaisuus sopii jouluun hienosti, mutta halusin, että suomalaisuus maistuu myös, esimerkiksi metsäsienien muodossa." kertoo Brasserie-joulumenun luonut huippukokki Teemu Aura.

  

Brasserie-teeman tuotteet löytyvät kootusti alla olevien linkkien kautta:

Liha- ja kalatuoteet täältä

Muut tuotteet täältä

 

Täältä löytyy ideat niin noutopöytään kuin lautastarjoiluunkin - katso Brasserie-henkiset ideat ja ohjeet joulun ruokaan, somistukseen ja tunnelman luomiseen teemaan sopivan soittolistan kera

 

Teemu Auran luoma brasserie-henkinen joulumenu löytyy täältä

 

DIY, tee se itse, ohjeilla teet helposti ja vastuullisesti koristeet ravintolasi juhlasesonkiin

 

Neljä Jouluteemaa: Tunnelmallinen Hygge

Neljä Jouluteemaa: Tunnelmallinen Hygge

Hygge-teeman ruoka on rentoa ja raikkaan skandinaavista. Sivuillemme on rakennettu kolme menukokonaisuusehdotusta, jotka pystyt toteuttamaan sekä noutopöytä- että lautastarjoiluna. Reseptiikka sisältää kalaa ja äyriäisiä, kasviksia, ruokaisia leipiä ja maukkaita makeita. 

  Lue lisää
Lisätty  10.10.2022  kategoriaan  Ajankohtaista

Valintasi on skandinaavisen tunnelmallinen Hygge, jossa yhdistyy tanskalainen kotoilu ja raikas pohjoismainen ruokatrendi.

Hygge-teeman ruoka on rentoa ja raikkaan skandinaavista. Sivuillemme on rakennettu kolme menukokonaisuusehdotusta, jotka pystyt toteuttamaan sekä noutopöytä- että lautastarjoiluna. Reseptiikka sisältää kalaa ja äyriäisiä, kasviksia, ruokaisia leipiä ja maukkaita makeita. 

Hyggen joulupukki Pipsa Hurmerinta kuvailee teemaa näin: "Hygge oli minulle todella hyvä teema ja niin jouluun sopiva. Halusin menuseen raikkautta ja värikkyyttä, jotain mikä tuntuu tutulta ja turvalliselta, pienellä twistillä."

Katso myös Hygge-teemaiset tuotteet TÄÄLTÄ.


Hyggeily on pehmeyttä, kotoisuutta, mukavuutta ja rentoutta.

Se on hyviä makuja ja tunnelmointia kynttilän valossa. Kattaus ja somistus on kodikasta, tanskalaisen tyylikästä ja luonnollista. 

Luonnonmateriaalit kuuluvat Hyggeilyyn ja ne ovat myös helppoja ja kustannustehokkaita toteuttaa. Hae metsästä erilaisia havuja, oksia, käpyjä ja muuta pöytäkoristeeksi sopivaa ja asettele köynnöksen muotoon noutopöytään tai asiakaspöytien keskelle. Tee se itse - DIY - ohjeilla teet helposti ja vastuullisesti koristeet ravintolasi juhlasesonkiin.

Hyggeilyssä tunnelman kruunaa musiikki.

Avaa valmiiksi tunnelmaan luotu soittolista sivuiltamme ja varmista elämyksellisyys.

Muistitko varmasti tehdä kaikki valmistelut? Lataa sivuiltamme to do -lista, johon on valmiiksi mietitty kaikki tarpeelliset tehtävät onnistuneen joulun luomiseen.

Inspiroidu lisää ja tutustu tunnelmalliseen Hyggeen!

Syksyn parhaat herkut - Kausituotteet ajalle syyskuu-tammikuu

Syksyn parhaat herkut - Kausituotteet ajalle syyskuu-tammikuu

Syyssesonki on ruoassa sekä arjen että juhlan aikaa. Meiltä löydät parhaat raaka-aineet ja tuotteet molempiin!

  Lue lisää
Lisätty  9.9.2022  kategoriaan  Ajankohtaista

Syyssesonki on ruoassa sekä arjen että juhlan aikaa. Meiltä löydät parhaat raaka-aineet ja tuotteet molempiin!

Töihin ja arkeen paluu tarkoittaa lisää kysyntää lounaille ja välipaloille. Lounas- ja muihin ruokiin löydät valikoimistamme esimerkiksi monikäyttöistä kylmäsavulohisilppua, linssi-porkkanasekoitusta ja vegenugetteja.

Asiakkaille maistuvat nyt lämmittävät, lohturuokamaiset annokset, kuten kana-sinihomejuusto-kurpitsapelti ja yako udon -nuudelit. Tänä syksynä kannattaa nostaa valokeilaan punajuuren rinnalle yhtä lailla maukkaat ja monipuoliset raita-, kelta- ja valkojuuri esimerkiksi ruokaisassa keitossa tai joulun herkuissa.

Asiakkaiden välipalakaipuuseen sopivat muun muassa calzonet, smoothiet, inkiväärishotit ja proteiinirahkat. Sesongin makeina herkkuina suosittelemme omena-rommirusinamaljoja ja puolukkarahkakakkua.

Loppuvuoden juhlakauden lähestyessä on hyvä päivittää lasivarastot. Tutustu tyylikkäisiin Nexo-laseihin. Muista ajankohtaa ajatellen myös glögit, leivonnaiset ja pikkusuolaiset, kuten chipotle-falafelit ja sinihomejuusto-bitesit.

Tutustu kausituotteisiin:

ALKOHOLI

HEVI

JUOMAT

LIHA

NON-FOOD

PAKASTEET

TEOLLISET

TUORETUOTTEET

KALA

Pikkujoulun hittituotteet

Pikkujoulun hittituotteet

Pikkujoulukauden suosikkituotteet on nyt koottu yhteen ja löytyvät täältä!

  Lue lisää
Lisätty  15.8.2022  kategoriaan  Ajankohtaista

Syksy kolkuttelee jo ovella ja paras kesäsesonki alkaa olla ohi - voimmekin kääntää ajatuksemme lähestyvään pikkujoulukauteen. Pikkujouluja ei ole päästy kunnolla juhlimaan muutamaan vuoteen, joten olethan valmis kun asiakkaasi kaipaavat unohtumattomia pikkujouluja tauon jälkeen?

 

Keräsimme avuksesi yhteen pikkujoulusesongin ehdottomia hittituotteita, jotka löydät alla olevista llinkeistä toimittajittain koottuna - tervetuloa tutustumaan!

 

DUNI

FEELIA

HKSCAN

MAUSTE-SALLINEN

MYLLYN PARAS

LACTALIS FINLAND

Lautaselle-lehti 2/2022

Lautaselle-lehti 2/2022

Uusi Lautaselle-lehti on ilmestynyt! Kesän lehdestä pääset lukemaan mm. kotimaisen ruoan arvostuksen ja yritysten vastuullisuuden kasvamisesta, Linnanmäen ruokailutarjonnasta sekä tutustumaan palvelutalon keittiöön unohtamatta tietenkään kesän juomatrendejä.

  Lue lisää
Lisätty  21.10.2021  kategoriaan  Asiakaslehdet

Uusi Lautaselle-lehti on ilmestynyt!


 

Tässä Lautaselle-lehdessä olemme tärkeiden ja mielenkiintoisten teemojen äärellä. Kerromme mm. siitä, miten kotimaisen ruoan arvostus on noussut ja yritysten vastuullisuus syventynyt sekä avaamme ”Globaalit ruokatrendit ja nousevat ruokailmiöt 2022” -raporttiamme, missä myös näkyy vastuullisuuden nousu, mutta myös näppärät robotit ja digipalvelut.


 

Kesän kunniaksi käsitelemme myös kesän juomatrendejä ravintoloissa, kuulemme Linnanmäen ruokailutarjonnasta sekä pääsemme tutustumaan Folkhälsanin ravintolan keittiöön.


 

Uutukaisen Lautaselle-lehden pääset kokonaisuudessaan lukemaan täältä.

Lautaselle-lehti 1/2022

Lautaselle-lehti 1/2022

Vuoden ensimmäinen Lautaselle-lehti on ilmestynyt! Lehdestä pääset lukemaan mm. Valio Aimo® tukusta, erilaisista ravintolakonsepteista sekä herkullisista uutuustuotteista, mutta myös ravintola-alan polttavasta työvoimapulasta ja lasten huomioimisesta ravintolassa.

  Lue lisää
Lisätty  21.10.2021  kategoriaan  Asiakaslehdet

Vuoden ensimmäinen Lautaselle-lehti on ilmestynyt!

 

Tässä Lautaselle-lehdessä tutustumme uuteen Valio Aimo® tukkuun, erilaisiin ravintolakonsepteihin sekä herkullisiin uutuustuotteisiin. Lehdessä paneudutaan myös ajankohtaisiin aiheisiin, kuten ravintola-alan polttavaan työvoimapulaan. Annamme myös vinkkejä lapsiasiakkaiden huomioimiseen ravintolassa - antoisia lukuhetkiä.

 

Uutukaisen Lautaselle-lehden pääset kokonaisuudessaan lukemaan täältä.