Ohita sisältöön Siirry navigointivalikkoon

Uusimmat tiedotteet

Näin valitset vastuullisemmin tuotetun suklaan

Näin valitset vastuullisemmin tuotetun suklaan

Valitse palmuöljytön vaihtoehto. Suosi sertifioitua. Kotimaisuus ja vegaanisuus. Pidä pakkaus mielessä.

  Lue lisää
Lisätty  1.10.2022  kategoriaan  Ajankohtaista

Kaikille reilu suklaantuotanto vaatii paljon panostusta ja työtä. Vastuullisempaa valintaa ei kuitenkaan aina ole helppo tunnistaa. Niinpä makeisvalmistaja Panda kokosi neljä vinkkiä parempien suklaavalintojen tekemiseen.

 

1. Valitse palmuöljytön vaihtoehto

Palmuöljyttömiin tuotteisiin siirtyminen on yksi vastuullisimmista teoista, jonka suklaankuluttaja tai elintarvikealan ammattilainen voi tehdä. Palmuöljyn tuotantoon liittyy ihmisoikeus- ja ympäristöongelmia. Ilman palmuöljyä valmistettu suklaa on siten eettisempää ja kuluttaa vähemmän luonnon rajallisia resursseja.


Pandan suklaalevyt on valmistettu ilman palmuöljyä jo vuodesta 2016, ja makeisvalmistajan koko suklaantuotannosta tuli täysin palmuöljytöntä vuonna 2020, jolloin ainesosa poistettiin myös konvehtien valmistuksesta.

 

2. Suosi sertifioitua

Suklaan sydän, kaakao, on toinen vastuullisuuden kannalta kriittinen ainesosa. Sitä ei nykytiedolla tai -taidoilla voi korvata. Siksi riippumattomien kolmansien osapuolten työ vastuullisemman tuotannon edistämiseksi kaakaon alkuperämaissa on erityisen tärkeää.


Pandan suklaata varten hankittu kaakao on Rainforest Alliance -sertifioitua. Se tarkoittaa, että kaakaon viljelyssä noudatetaan käytäntöjä, joiden tavoitteena on suojella metsiä, ylläpitää luonnon monimuotoisuutta ja tukea työntekijöiden hyvinvointia.

Riippumattomien kolmansien osapuolten sertifikaattijärjestelmät tarjoavat tällä hetkellä parhaan mahdollisuuden tehdä pitkäjänteistä työtä ja saada aikaan positiivista muutosta paikallisesti.

Sertifioinnista kertovat merkinnät löytyvät suklaalevyn kääreestä.

 

3. Kotimaisuus ja vegaanisuus

Katso kääreestä suklaan valmistuspaikka ja ainesosalista.


Pandan koko makeistuotanto sijaitsee Suomessa, ja raaka-aineista esimerkiksi sokeri on pääsääntöisesti kotimaista. Esimerkiksi Pandan tumma suklaa on kasviperäinen eli vegaaninen.

 

4. Pidä pakkaus mielessä

Yksi näkökulma tuotteen kuin tuotteen vastuullisuuteen löytyy pakkauksesta. Sama koskee suklaata. Mitä kevyemmin suklaa on pakattu, sitä vähemmän se kuormittaa ympäristöä. Siksi myös Pandan suklaalevyjen kääreitä on vuosien varrella kevennetty, eivätkä ne sisällä lainkaan alumiinia.


Kun pakkauksessa on käytetty vain yhdenlaista materiaalia, se on helpompi lajitella oikein, jolloin myös kierrätettävät materiaalit saadaan kiertoon.

 

Sataprosenttisen vastuullisesti tuotettua suklaata ei vielä ole olemassa, ja suklaa-alalla on vastuullisuuden saralla paljon työtä tehtävänä. Se on työtä, johon me Pandalla olemme sitoutuneet. Kannustamme kaikkia suklaankuluttajia ja ruoka-alan ammattilaisia vaikuttamaan omilla valinnoillaan.

 

Teksti: Panda

 

Valrhona – vastuullista suklaata jo 100 vuoden ajan

Valrhona – vastuullista suklaata jo 100 vuoden ajan

Maailmankuulu ranskalainen suklaanvalmistaja, Valrhona on valmistanut korkealaatuisia ja vastuullisesti tuotettuja suklaatuotteita jo sadan vuoden ajan. Palkitut tuotteet ovat erityisen suosittuja ravintolakeittiöissä ja kondiittorien keskuudessa: tuotteet soveltuvat jälkiruoista erilaisiin leivonnaisiin.

  Lue lisää
Lisätty  1.10.2022  kategoriaan  Ajankohtaista

Maailmankuulu ranskalainen suklaanvalmistaja, Valrhona on valmistanut korkealaatuisia ja vastuullisesti tuotettuja suklaatuotteita jo sadan vuoden ajan. Palkitut tuotteet ovat erityisen suosittuja ravintolakeittiöissä ja kondiittorien keskuudessa: tuotteet soveltuvat jälkiruoista erilaisiin leivonnaisiin.

 

Yhdessä, hyvästä tulee parempaa

Valrhonan missio ”Together, good becomes better” kuvaa miten yritys on alusta alkaen halunnut osaltaan olla rakentamassa vastuullisempaa suklaa- ja konditoria-alaa sekä kaakaosektoria. Vuonna 2020 Valrhonalle myönnettiin arvostettu B Corp® -vastuullisuussertifikaatti. Nimi on lyhenne sanoista "Benefit Corporation", mikä tarkoittaa yritystä, jolla tiedetään olevan myönteisiä vaikutuksia maailmaan, samalla kun se on kannattava. Sertifikaatti osoittaa, että Valrhona täyttää korkeimmat sosiaalisen ja ympäristövastuun standardit ja on sitoutunut niiden kehittämiseen.

 

Suklaissa käytetyt kaakaopavut ovat jäljitettävissä viljelmille saakka ja Valrhona on sitoutunut pitkiin yhteistyösuhteisiin kaakaoviljelijöiden kanssa. Osana Live Long Cocoa -vastuullisuusohjelmaansa Valrhona tukee suoraan viljelijäyhteisöjen elinolojen ja toimeentulon parantamista sekä ympäristön- ja maaperänsuojelua. Käytännön tasolla projektit tarkoittavat esimerkiksi niin asuntojen ja koulujen rakentamista, kuin harvinaisten kaakaolajikkeiden suojelua.

 

Ainutlaatuisia raaka-aineita Madagaskarilta

Valrhonan klassikko Valrhona Manjari 64% tumma suklaa, single origin Madagascar, syntyi yhteistyössä Pohjois-Madagaskarilla sijaitsevan Millot-kaakaoplantaasin kanssa. Yli 30-vuotisen kumppanuuden tavoitteena on ollut tuoda esiin madagaskarilaisten kaakaopapujen ainutlaatuisen hienostuneita makuja sekä huolehtia plantaasin työntekijöiden hyvinvoinnista sekä luonnon monimuotoisuuden säilyttämisestä. Madagaskar Manjari couverture -suklaassa yhdistyy hienosti madagaskarilaisen kaakaon voimakas ja hedelmäinen maku sekä punaisten marjojen kirpeys.

 

Madagaskarin kaakaoplantaasien sydämessä syntyi myös Valrhonan uusin innovaatio, Valrhona Amatika 46% vegaaninen suklaa. Se on kaikkien aikojen ensimmäinen vegaaninen Grand Cru tarjoten näin kasvipohjaisen vaihtoehdon perinteiselle maitosuklaalle. Amatikassa mantelin silkkinen makeus yhdistyy voimakkaaseen Madagaskarin kaakaoon. Siinä on maitosuklaata muistuttava maku ja rakenne, jotka täyttävät kondiittorien ja suklaa-artesaanien vaatimukset ympäri maailman. Valrhona Amatika käyttäytyy suklaa-applikaatioissa kuin tavallinen maitosuklaa. Maun ja koostumuksen suhteen Valrhona on onnistunut pääsemään hyvin lähelle klassista maitosuklaata. Maidon sijaan tähän vegaaniseen suklaaseen käytetään mantelijauhetta.

 

Teksti: Valrhona

Hevitiedote viikko 40

Hevitiedote viikko 40

Hevitiedote viikko 39

  Lue lisää
Lisätty  3.10.2022  kategoriaan  Hevi-info

Tällä viikolla uusia tuotteita valikoimassamme;

8082908 TAMSIN 50G SUOMALAINEN RUCOLA RASIA

8082907 SATOMESTARIT 1KG PUNAJUURISÄRÄNämä tuotteet palaavat valikoimaan;

1212 KURPITSA SUOMI

1214 KURPITSA 3-6KG HALLOWEEN

2110 PW PERUNA ROSAMUNDA 200-300G PESTY

2581 VALKOJUURI SUOMIKotimaan avomaansalaateissa kausi päättyy, käännytään tuontiin;

1301 LEHTISALAATTI HOLLANTI

1303 TAMMENLEHTISALAATTI HOLLANTI

1314 LOLLO ROSSO SALAATTI ESPANJA/RANSKA

1315 SALAATTI MIX HOLLANTIKukkakaalissa käännytään myös kotimaisesta tuontiin;

1470 KUKKAKAALI ESPANJA/RANSKA/RUOTSINäissä tuotteissa on valitettavasti saatavuushaasteita;

3810 HERKKUSIENI TUORE 3KG/LTK SUOMI kasvupohjassa käytetään vielä viimevuotista rehua ja haastetta esiintyy ennen kuin päästään siirtymään uuteen rehuun.

1062 BATAATTI LILA rajoitettu saatavuus alkuviikon 40 toimituksiin.

1239 LEHTIMANGOLDI SATEENKAARI/PUNAINEN KG, toimituskatkos, ei saatavilla toistaiseksi.

1409 KUKKAKAALI ORANSSI RANSKA rajoitettu saatavuus alkuviikon 40 toimituksiin.Kurpitsakausi on kuumimmillaan! Parista tuotteesta kuvat alla:

Terveisin,

Laura

Tuotepäällikkö

Vastuullisuutta myös lautasliinavalinnoilla

Vastuullisuutta myös lautasliinavalinnoilla

Vastuullinen uutuus ja täysin kierrätyskuiduista valmistettuja Tork Natural -sarjan luonnonvärisiä lautasliinoja löytyy kahdessa eri annostelijaliina-järjestelmässä sekä perinteisinä lautasliinoina useammassa koossa. Tork Natural -valikoiman lautasliinat ovat lisäksi biohajoavia, kompostoituvia ja FSC- ja EU-ympäristömerkillä sertifioituja (EN 13432).

  Lue lisää
Lisätty  1.10.2022  kategoriaan  Tuoteuutuudet

Tiesitkö, että ravintolakävijöistä kolme viidestä antaa todennäköisemmin positiivisen arvion ravintolasta, jos he näkevät, että kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen on panostettu?

Erityisesti uudet sukupolvet arvostavat yhä enemmän kestävyyttä ja odottavat tätä samaa yrityksiltä. Kierrätyskuiduista valmistettujen lautasliinojen valmistus ei ole sinällään uutta, mutta sen sijaan värjäämättömien, luonnonväristen lautasliinojen käyttö on yksi helppo tapa tuoda vastuullisuutta näkyvämmäksi, kun väri itsessään saa viestiä kestävän kehityksen tarinaa. Näin yritykset saavat tehtyä vastuullisista valinnoistaan näkyvämpiä asiakkailleen saakka.

Sen lisäksi että valkaisemattomat ja värjäämättömät Tork Natural -sarjan lautasliinat on suunniteltu ympäristöystävällisyyttä ajatellen, ne toimivat myös kauniina yksityiskohtina. Luonnonläheisyys, luonnollisuus ja luontoelementit ovat jo pidempään olleet pinnalla myös muoti- ja sisustusmaailmassa, jossa erilaiset ruskean sävyt näkyvät voimakkaasti. Tork Natural -liinojen sävy on luonnollista alkuperää ja väriltään kauniin pehmeä, ja se on helppo yhdistää tämän päivän sisustustyyleihin myös yrityksissä, joissa arvostetaan visuaalista ilmettä.
 

Vastuullista lautasliinaa valitessa tulee kiinnittää huomiota myös tuotteen käyttöön: kestävän kehityksen kannalta on aina oleellista ottaa huomioon kokonaiskuva. Lautasliinojen hukkakäyttö on iso ongelma, jota voidaan onneksi merkittävästi pienentää – ja samalla vähentää huomattavasti syntyvän jätteen määrää. Esimerkiksi yhden liinan kerrallaan annosteleva Tork Xpressnap -pöytäannostelija vähentää lautasliinojen käyttöä vähintään kahdellakymmenelläviidellä prosentilla verrattuna perinteisiin lautasliina-annostelijoihin.

Täysin kierrätyskuiduista valmistettuja Tork Natural -sarjan luonnonvärisiä lautasliinoja löytyy kahdessa eri annostelijaliina-järjestelmässä (Tork Xpressnap N4 ja Tork Xpressnap Fit N14) sekä perinteisinä lautasliinoina useammassa koossa. Tork Natural -valikoiman lautasliinat ovat lisäksi biohajoavia, kompostoituvia ja FSC- ja EU-ympäristömerkillä sertifioituja (EN 13432).
 

Tutustu tuotteisiin!

Teksti: Essity

Via-uutuuspizzat: Aitoja makuelämyksiä helposti ja nopeasti!

Via-uutuuspizzat: Aitoja makuelämyksiä helposti ja nopeasti!

Via pizza on makoisa uutuus, joka tarjoaa aidon ja trendikkään italialaisen makuelämyksen. Laadukas hapanjuuritaikinaan leivottu annospalapizza sopii niin välipalaksi kuin isompaankin nälkään. Pizzan voi tarjoilla sellaisenaan tai lämmitettynä: maukkaus, tuoreus ja autenttisuus toimivat molemmissa!

  Lue lisää
Lisätty  26.9.2022  kategoriaan  Tuoteuutuudet

HKScanin Via-tuoteperhe tuo maailman parhaiden keittiöiden suosituimmat ateriat ruokalistallesi!

 

Via pizza on makoisa uutuus, joka tarjoaa aidon ja trendikkään italialaisen makuelämyksen. Laadukas hapanjuuritaikinaan leivottu annospalapizza sopii niin välipalaksi kuin isompaankin nälkään. Pizzan voi tarjoilla sellaisenaan tai lämmitettynä: maukkaus, tuoreus ja autenttisuus toimivat molemmissa! Syömistä helpottaa näppärä ateria-alusta.

 

Pizzan salaisuus on hapanjuuripohja, jossa on reilusti makua ja rakennetta, ja joka paistetaan aidossa kiviarinauunissa. Maukas tomaattikastike sisältää oliiviöljyä, basilikaa, oreganoa sekä sipulia. Yksinkertaiset korkealaatuiset raaka-aineyhdistelmät takaavat herkullisen makunautinnon. Pizza valmistetaan Suomessa ja sen liharaaka-aineet ovat suomalaisia.

 

Via pizza löytyy nyt kolmena maistuvana versiona. Klassinen Via Pizza Fresco Margherita on yhdistelmä maukasta tomaattikastiketta ja tuoretta tomaattia aitoon hapanjuureen leivotun pohjan päällä. Yrttinen pesto ja suussa sulava mozzarella viimeistelevät autenttisen makumatkan.

 

Va bene! Via Pizza Fresco Pollo&Pesto -pizzan täytteenä on mehevää, pestomarinoitua suomalaista kanaa. Aitoon hapanjuuritaikinaan leivotun pohjan päällä on tietenkin maukasta tomaattikastiketta. Raikas mozzarella täydentää makuelämyksen.

 

Via Pizza Fresco Salami Piccante hurmaa makujen ilotulituksella. Aitoon hapanjuuritaikinaan leivotun pohjan päällä on maistuvan tomaattikastikkeen kaverina raikasta mozzarellaa sekä täyteläisenmakuista suomalaista salamia. Pizza on viimeistelty aidolla parmesaanilla ja ripauksella mustapippuria.

 

Syksyn parhaat herkut - Kausituotteet ajalle syyskuu-tammikuu

Syksyn parhaat herkut - Kausituotteet ajalle syyskuu-tammikuu

Syyssesonki on ruoassa sekä arjen että juhlan aikaa. Meiltä löydät parhaat raaka-aineet ja tuotteet molempiin!

  Lue lisää
Lisätty  9.9.2022  kategoriaan  Ajankohtaista

Syyssesonki on ruoassa sekä arjen että juhlan aikaa. Meiltä löydät parhaat raaka-aineet ja tuotteet molempiin!

Töihin ja arkeen paluu tarkoittaa lisää kysyntää lounaille ja välipaloille. Lounas- ja muihin ruokiin löydät valikoimistamme esimerkiksi monikäyttöistä kylmäsavulohisilppua, linssi-porkkanasekoitusta ja vegenugetteja.

Asiakkaille maistuvat nyt lämmittävät, lohturuokamaiset annokset, kuten kana-sinihomejuusto-kurpitsapelti ja yako udon -nuudelit. Tänä syksynä kannattaa nostaa valokeilaan punajuuren rinnalle yhtä lailla maukkaat ja monipuoliset raita-, kelta- ja valkojuuri esimerkiksi ruokaisassa keitossa tai joulun herkuissa.

Asiakkaiden välipalakaipuuseen sopivat muun muassa calzonet, smoothiet, inkiväärishotit ja proteiinirahkat. Sesongin makeina herkkuina suosittelemme omena-rommirusinamaljoja ja puolukkarahkakakkua.

Loppuvuoden juhlakauden lähestyessä on hyvä päivittää lasivarastot. Tutustu tyylikkäisiin Nexo-laseihin. Muista ajankohtaa ajatellen myös glögit, leivonnaiset ja pikkusuolaiset, kuten chipotle-falafelit ja sinihomejuusto-bitesit.

Tutustu kausituotteisiin:

ALKOHOLI

HEVI

JUOMAT

LIHA

NON-FOOD

PAKASTEET

TEOLLISET

TUORETUOTTEET

KALA

Pikaiset-kampanjatuotteet lokakuussa

Pikaiset-kampanjatuotteet lokakuussa

Tarjoamme lokakuussa paljon mielenkiintoisia kampanjatuotteita. Tutustu tarjouksiin, tee ostoslista valmiiksi ja tule ostoksille pikatukkuihin.

  Lue lisää
Lisätty  1.10.2022  kategoriaan  Ajankohtaista

Tarjoamme LOKAKUUSSA paljon mielenkiintoisia kampanjatuotteita.

Tutustu tarjouksiin kampanjalehdestä tai verkkokaupassa alla olevista linkeistä.

Kirjautumalla sisään voit luoda tuotteista valmiita ostoslistoja ennen asiointia pikatukussa tai voit hyödyntää kätevää Klikkaa ja Nouda -palveluamme.


 

ALKOHOLIT

GLÖGIT

KAHVIT

KALA

KANA

KATTAUS

KÄSIPAPERIT

LIHA

PIZZAT

PURUKUMIT

TEET

VALIO GEFILUS

VALIO MUUT

Pikkujoulun hittituotteet

Pikkujoulun hittituotteet

Pikkujoulukauden suosikkituotteet on nyt koottu yhteen ja löytyvät täältä!

  Lue lisää
Lisätty  15.8.2022  kategoriaan  Ajankohtaista

Syksy kolkuttelee jo ovella ja paras kesäsesonki alkaa olla ohi - voimmekin kääntää ajatuksemme lähestyvään pikkujoulukauteen. Pikkujouluja ei ole päästy kunnolla juhlimaan muutamaan vuoteen, joten olethan valmis kun asiakkaasi kaipaavat unohtumattomia pikkujouluja tauon jälkeen?

 

Keräsimme avuksesi yhteen pikkujoulusesongin ehdottomia hittituotteita, jotka löydät alla olevista llinkeistä toimittajittain koottuna - tervetuloa tutustumaan!

 

DUNI

FEELIA

HKSCAN

MAUSTE-SALLINEN

MYLLYN PARAS

LACTALIS FINLAND

Fazerin herkullinen uutuus: Fazer Voisilmä-kanelikierre

Fazerin herkullinen uutuus: Fazer Voisilmä-kanelikierre

Tänä syksynä Fazerin pakastepullakategoria saa uuden herkullisen lisäyksen. Uusi Fazer Voisilmä-kanelikierre sisältää runsaasti täytteitä, mikä antaa kierteelle mehevän ja pehmeän koostumuksen ja pullan nauttijalle monipuolisen makuelämyksen.

  Lue lisää
Lisätty  9.9.2022  kategoriaan  Tuoteuutuudet

Fazerin pakastepullien avulla saat ihanan tuoksun ja pehmeitä, vastapaistettuja pullia tarjolle pienellä vaivalla.

Fazerin pakastepullakategoriasta löytyvät muun muassa klassikot Fazer Dallaspulla, Fazer Voisilmäpulla sekä Fazer Korvapuusti, jotka ovat ihastuttaneet kuluttajia jo pitkään. Fazerin rakastetut klassikot sekä herkulliset ja innovatiiviset uutuudet hurmaavat varmasti jokaisen.

Tänä syksynä Fazerin pakastepullakategoria saa uuden herkullisen lisäyksen. Uusi Fazer Voisilmä-kanelikierre sisältää runsaasti täytteitä, mikä antaa kierteelle mehevän ja pehmeän koostumuksen ja pullan nauttijalle monipuolisen makuelämyksen. Ihanan pehmeän kanelisen kierrepullan päältä löytyy runsas, suussasulava voisilmänappi sekä ulkonäön kruunaava krokanttiripote. Paiston jälkeen Voisilmä-kanelikierre hurmaa vastapaistetun pullan ja kanelin tuoksullaan. Fazer Voisilmä-kanelikierre on leivottu Fazerin Vantaan leipomossa ja myyntierän laatikko sisältää 60 pullaa. Fazer Voisilmä-kanelikierre sopii erinomaisesti tarjoiltavaksi esimerkiksi vitriiniin herkullisen ulkonäkönsä vuoksi. Voisilmä-kanelikierre sopii myös laktoositonta ruokavaliota noudattaville.

Suosittelemme, että sulatat Fazer Voisilmä-kanelikierrettä ensin huoneenlämmössä noin tunnin verran ja paistat pullaa sen jälkeen 190–210 °C noin 12–15 minuuttia. HUOM! Paistoarvot ovat ohjeellisia.

Tutustu uutuuteen:

FAZER VOISILMÄ-KANELIKIERRE 60X87G PAKASTE

Teksti: Fazer

Lautaselle-lehti 2/2022

Lautaselle-lehti 2/2022

Uusi Lautaselle-lehti on ilmestynyt! Kesän lehdestä pääset lukemaan mm. kotimaisen ruoan arvostuksen ja yritysten vastuullisuuden kasvamisesta, Linnanmäen ruokailutarjonnasta sekä tutustumaan palvelutalon keittiöön unohtamatta tietenkään kesän juomatrendejä.

  Lue lisää
Lisätty  21.10.2021  kategoriaan  Asiakaslehdet

Uusi Lautaselle-lehti on ilmestynyt!


 

Tässä Lautaselle-lehdessä olemme tärkeiden ja mielenkiintoisten teemojen äärellä. Kerromme mm. siitä, miten kotimaisen ruoan arvostus on noussut ja yritysten vastuullisuus syventynyt sekä avaamme ”Globaalit ruokatrendit ja nousevat ruokailmiöt 2022” -raporttiamme, missä myös näkyy vastuullisuuden nousu, mutta myös näppärät robotit ja digipalvelut.


 

Kesän kunniaksi käsitelemme myös kesän juomatrendejä ravintoloissa, kuulemme Linnanmäen ruokailutarjonnasta sekä pääsemme tutustumaan Folkhälsanin ravintolan keittiöön.


 

Uutukaisen Lautaselle-lehden pääset kokonaisuudessaan lukemaan täältä.

Lautaselle-lehti 1/2022

Lautaselle-lehti 1/2022

Vuoden ensimmäinen Lautaselle-lehti on ilmestynyt! Lehdestä pääset lukemaan mm. Valio Aimo® tukusta, erilaisista ravintolakonsepteista sekä herkullisista uutuustuotteista, mutta myös ravintola-alan polttavasta työvoimapulasta ja lasten huomioimisesta ravintolassa.

  Lue lisää
Lisätty  21.10.2021  kategoriaan  Asiakaslehdet

Vuoden ensimmäinen Lautaselle-lehti on ilmestynyt!

 

Tässä Lautaselle-lehdessä tutustumme uuteen Valio Aimo® tukkuun, erilaisiin ravintolakonsepteihin sekä herkullisiin uutuustuotteisiin. Lehdessä paneudutaan myös ajankohtaisiin aiheisiin, kuten ravintola-alan polttavaan työvoimapulaan. Annamme myös vinkkejä lapsiasiakkaiden huomioimiseen ravintolassa - antoisia lukuhetkiä.

 

Uutukaisen Lautaselle-lehden pääset kokonaisuudessaan lukemaan täältä.