Ohita sisältöön Siirry navigointivalikkoon

Uusimmat tiedotteet

Salaattipöydän tuotteet

Salaattipöydän tuotteet

Me Aimot keräsimme salaattipöytään sopivat tuotteet sinulle valmiiksi yhdelle listalle. Valitse helposti sinun lounaallesi sopivat komponentit ja häikäise asiakkaasi lounassalaatilla.

  Lue lisää
Lisätty  29.9.2023  kategoriaan  Ajankohtaista

Vaihtoehtoja salaattipöytään riittää, ja siksi me Aimot keräsimme sopivat tuotteet sinulle valmiiksi. Valitse alta löytyvistä listoista helposti sinun lounaallesi sopivimmat komponentit ja häikäise asiakkaasi lounassalaatilla!

Kokoa lounaalle mahdollisimman monipuolinen ja tuore salaattipöytä ilman hävikkiä. Mukana kannattaa olla salaattia, raastetta, hedelmiä, juustoja ja monipuolisesti hiilihydraatteja sekä proteiinia. Koko komeus kruunataan tietenkin hyvillä kastikkeilla, tahnoilla sekä siemenillä. Salaattipöydässä on helppo muistaa sesonkiajattelu ja pistää tarjolle kauden parhaita kasviksia ja hedelmiä. Esillepanossa ei kannata himmailla, vaan väreillä saa leikkiä ja ilotella.

Pikaiset-kampanjatuotteet lokakuussa

Pikaiset-kampanjatuotteet lokakuussa

Tarjoamme lokakuussa paljon mielenkiintoisia kampanjatuotteita. Tutustu tarjouksiin, tee ostoslista valmiiksi ja tule ostoksille pikatukkuihin.

  Lue lisää
Lisätty  1.10.2023  kategoriaan  Ajankohtaista

Tarjoamme lokakuussa paljon mielenkiintoisia kampanjatuotteita.

Tutustu tarjouksiin kampanjalehdestä tai verkkokaupassa alla olevista linkeistä.

Kirjautumalla sisään voit luoda tuotteista valmiita ostoslistoja ennen asiointia pikatukussa tai voit hyödyntää kätevää Klikkaa ja Nouda -palveluamme.ALKOHOLIT

MAITOTUOTTEET JA TUORETUOTTEET

KAHVI JA TEE

LIHA, KANA JA KALA

MAKEISET JA PASTILLIT

MAUSTEET JA KASTIKKEET

NON FOOD

PAKASTEET

TEOLLISET ELINTARVIKKEET

VIRVOITUSJUOMAT JA MEHUT


 

Kestävää kehitystä ja uusia innovaatioita Taffel-tehtaalla

Kestävää kehitystä ja uusia innovaatioita Taffel-tehtaalla

Taffelin tehdas sijaitsee Ahvenanmaalla Godbyssä, mikä tarkoittaa "Hyvien kylää". Tässä kylässä tehdään vastuullisia tekoja päivittäin. Tuotteiden perusta on laadukas peruna ja tarkasti valitut mausteet.

  Lue lisää
Lisätty  1.10.2023  kategoriaan  Ajankohtaista

Taffelin tehdas sijaitsee Ahvenanmaalla Godbyssä, mikä tarkoittaa "Hyvien kylää". Tässä kylässä tehdään vastuullisia tekoja päivittäin. Tuotteiden perusta on laadukas peruna ja tarkasti valitut mausteet. Sipsin muoto ja leikkaus antavat maulle viimeisen silauksen. Siksi Taffelit maistuvat niin hyviltä. Mutta maku ei ole ainut tekemämme hyvä asia. Taffel-tehdas sijaitsee saaristossa, meren ympäröimänä. Merellisessä ympäristössä tulee väkisinkin tietoiseksi siitä, miten tärkeää ympäristötekijöiden huomioiminen on. 

100 % tuulesta temmattua

Vuoden 2020 alusta lähtien Taffel-tehtaan käyttämä sähkö on ollut täysin paikallisen energiayhtiö Allwindsin tuottamaa tuulivoimaa. Yhden tuulimyllyn tuottama sähkö kattaa sipsitehtaan koko vuoden sähkötarpeen. YK:n globaalien kestävän kehityksen tavoitteiden mukaan luotettavan ja uusiutuvan energian sekä puhtaiden polttoaineiden saatavuus on edellytys sille, että pystymme kohtaamaan edessämme olevat maailmanlaajuiset haasteet. Suuri osa kasvihuonepäästöistämme tulee tavasta, jolla saamme, jalostamme ja käytämme fossiilista energiaa. Samalla kuitenkin uusiutuvista energiaratkaisuista tulee päivä päivältä halvempia, luotettavampia ja tehokkaampia.


Prosessivedestä kasteluun

Me kaikki tiedämme, että täydellinen perunalastu on oikean kokoinen, muotoinen ja ennen kaikkea rapea. Tämä asettaa paljon vaatimuksia myös perunalle. Perunoiden puhdistamiseen tarvitaan paljon vettä, sillä huuhtelu poistaa perunan pinnasta tärkkelystä ja tekee Taffel-sipseistä irtonaisia ja rapeita. Biokaasulaitoksen lisäksi Taffel-tehtaalla on myös oma vedenpuhdistamo. Kun jo kertaalleen käytetty vesi puhdistetaan, sitä voidaan käyttää vielä kertaalleen kuorimattomien perunoiden pesemisessä. Noin 10–15 prosenttia tehtaan käyttämästä vedestä tulee uudelleen käyttöön. Tavoitteena on, että jatkossa prosessivesi ohjataan puhdistuksen jälkeen viljelijöille kasteluvedeksi.

TAFFEL 75G SIPS POIMUPERUNALASTU

TAFFEL 75G BROADWAYPERUNALASTU

TAFFEL 60G HEARTS MAISSISNACKS

TAFFEL 60G NACHO CHEESE BALLS JUUSTOSNACK

 

Jätteestä lannoitteeksi

Isoin ekoharppaus Taffel-tehtaallamme Ahvenanmaalla tehtiin 1980-luvun lopulla, kun tehtaalle rakennettiin oma biokaasulaitos. Biokaasulaitoksen avulla tehtaaltamme tuleva biojäte, esimerkiksi perunankuoret, voidaan kierrättää ja hyödyntää. Perunankuorista syntyy biokaasua, tarkemmin sanottuna metaania, jota hyödynnetään energiana sekä tehtaamme lämmittämiseen että sipsien paistamisessa käytettävän öljyn lämmittämiseen. Perunankuorijätteen avulla biokaasulaitos tuottaa tällä hetkellä noin 650 000 m3 biokaasua vuosittain, joka vastaa noin 4 095 megawattituntia energiaa vuodessa.

Samalla kun biokaasutuotanto lisää uusiutuvan energian määrää, se myös tukee paikallista ravinteiden kiertokulkua. Biokaasulaitokseen tuodaan paikalliselta karjatilalta lehmän lantaa, joka nopeuttaa ja tehostaa biokaasutuotantoa. Biokaasulaitoksella tuotettu biokaasu ohjataan tehtaan omaan tuotantoon, ja prosessissa syntyvä ravinnejäännös ohjataan takaisin viljelijälle lannoitteeksi. Lannan kiertokulku vähentää merkittävästi ravinteiden joutumista maaperään ja pienentää näin koko prosessin ilmastovaikutusta.

Biokaasulaitoksen laajennus on käynnissä, jotta tulevaisuudessa voisimme hyödyntää kaiken tehtaalta tulevan biojätteen tehtaamme omaan energiantuotantoon. Uudistuksen tavoitteena on yli tuplata oma energiantuotantomme, ja tuottaa 1 400 000 m3 biokaasua vuosittain. Samalla riippuvuutemme lisäenergianlähteistä, kuten propaanikaasusta ja puupelleteistä, vähenee. Muistutuksena uusiutuvan biokaasun käytöstä Taffel Kartanon -perunalastujen pussien kyljissä komeilee Gasumin rekisteröity biokaasumerkki.

 

Mikään ekoteko ei ole liian pieni

Sen lisäksi, että tehtaallamme tuotetaan omaa energiaa biokaasulaitoksella ja puhdistetaan vettä vedenpuhdistamolla, tehtaamme pyrkii luonnollisesti koko ajan vähentämään energiantarvettaan: koska ekologisinta energiaa on säästetty energia. Tehtaalla seurataan aktiivisesti uusia innovaatioita, ja esimerkiksi ekologiset pakkausmateriaalit kehittyvät jatkuvasti.

Vastuullisia tekoja tehdään myös työn lomassa. Työntekijöiden reflekseihin kuuluu sammuttaa valot poistuessaan huoneesta ja henkilöstöruokalassa tarjotaan luomuruokaa. Ahvenanmaan monimuotoisesta luonnosta nautitaan myös huomenna. Vaikka isoimmat ekotekijät liittyvät tuotantoon ja energiaan, kestävä kehitys huomioidaan Taffelilla jokaisella tasolla. Jokainen työntekijä haluaa tehdä osansa paremman tulevaisuuden puolesta.

Teksti: Orkla

Hevitiedote viikko 40

Hevitiedote viikko 40

Hevitiedote viikko 40

  Lue lisää
Lisätty  2.10.2023  kategoriaan  Hevi-info

Katso valikoimastamme poistuvat tuotteet täältä.

 

Valikoimaamme tulee aimo annos uutuuksia. Katso tuotteet täältä.

 

Tarkista valikoimaamme palaavat tuotteet täältä.

 

Muutamissa tuotteissamme on viikolla 40 rajallinen saatavuus, tarkista tuotteet täältä

Knorr professional demi-glaze: säästä aikaa, säästä rahaa, onnistu aina.

Knorr professional demi-glaze: säästä aikaa, säästä rahaa, onnistu aina.

Lisätty  25.9.2023  kategoriaan  Tuoteuutuudet

Aitoa makua liemiin ja kastikkeisiin!

Uudistunut Knorr Professional Demi-glace on erinomainen pohja liemille ja kastikkeille. Käyttövalmis tuote vapauttaa keittiön osaajat rutiineista, ja antaa enemmän aikaa luovaan ruoanvalmistukseen sekä annosten täydelliseen viimeistelyyn.

Maku edellä, luonnollisista raaka-aineista

Pohjoismaiseen makuun sopiva Knorr Professional Demi-glace on kehitetty pohjoismaisessa yhteistyössä – ammattilaisilta ammattilaisille. Täyteläisen maukkaan Demi-glacen lihaisa, paahteinen ja aromikas maku on peräisin huolella valituista luonnollisista raaka-aineista, samoista joita kokit itsekin käyttäisivät. Makuprofiili on tasapainoinen ja tuote aina tasalaatuinen.

Aikaa, energiaa ja rahaa säästävä ratkaisu

Käyttövalmiissa Knorr Professional Demi-glacessa vaikein ja aikaa vievin työ on valmiiksi tehty. Keittiössä se merkitsee kustannustehokkuutta, energian säästöä ja helpotusta työvoimapulaan. Knorr Professional Demi-glacea käyttämällä saavutetaan merkittävää säästöä itse tehtyyn liemeen verrattuna, kun otetaan huomioon kaikki liemen teon vaatimat resurssit.

Knorr Professional Demi-glace on saatavana eri kokoisille keittiöille sopivissa pakkauksissa. Käyttötarpeen mukaan valittavissa ovat 2 x 5 litran pakkaus tai pienempi 5 x 1 litran pakkaus.

Muista myös Knorr Professional Fondit

Knorr Professional Demi-glacen hyvä maku, helppous ja tasaisen korkea laatu ovat ominaisia myös Knorr Professional Vasikanfondille ja Knorr Professional Kanafondille. Tutustu ja kokeile – Unileverin ruokaosaajien kehittämillä resepteillä onnistut varmasti!

Katso tuotteet täältä.

Valion syksyn uutuustuotteet

Valion syksyn uutuustuotteet

Valion syksyn uutuustuotteet löytyvät kootusti täällä.

  Lue lisää
Lisätty  1.9.2023  kategoriaan  Tuoteuutuudet

Sesonkituotteet -lehti: Syksyn parhaat maut

Sesonkituotteet -lehti: Syksyn parhaat maut

Syksyn sesonkituotteet -lehti tuo mukanaan metsän maut, sadonkorjuun parhaat raaka-aineet ja nostalgiaa henkivät juhlaklassikot.

  Lue lisää
Lisätty  1.9.2023  kategoriaan  Ajankohtaista

Syksyn sesonkituotteet -lehti tuo mukanaan metsän maut, sadonkorjuun parhaat raaka-aineet ja nostalgiaa henkivät juhlaklassikot.

 

Yllätä asiakkaat halloweenina kekseliäillä kurpitsaruoilla ja kammottavan hauskoilla herkuilla ja upota sadonkorjuun kunniaksi kotimaisia juureksia ja vihanneksia lounasruokiin. Hirvi ja peura sopivat puolestaan moneen tuttuun reseptiin naudan- tai possunlihan tapaan. Kokeile esimerkiksi meheviä nyhtöhirvileipiä, joiden liha on hautunut pitkään olutliemessä.

 

Vuosi huipentuu tietenkin suurimpaan ja mahtavimpaan ruokajuhlaan, jouluun. Lehdestämme löydät joulun parhaat tuotteet jokaiseen makuun. Jaamme myös reseptin mausteiseen viikuna-mantelikakkuun ja hyvikkivinkit joulutarjoiluista ylijääneille manteleille, glögille ja kinkulle. Ja entä blinikausi? Piimä-tilliblinitperinteisine täytteineen saavat blinien ystävät huokailemaan ihastuksesta.

 

P.S. Oletko huomannut, että olemme uudistaneet Sesonkituotteet-lehtemme ja jaotelleet tuotteet sekä niihin liittyvät reseptit ja vinkit nyt sesongeittain, jotta sinun olisi helpompi inspiroitua ja löytää etsimäsi? Lehden tuotteet on koottu sesongeittain myös alle, helpottaman sinun työtäsi - tervetuloa tutustumaan tuotteisiin sekä uudistuneeseen Sesonkituotteet-lehteen!

 


 

 

Herkulliset jouluruoat ja tunnelmallinen kattaus

Herkulliset jouluruoat ja tunnelmallinen kattaus

Tuotesuosituksemme joulun ruokalistalle ja juhlakauden kattaukseen. Tukustu tuotteisiin ja tarjoa asiakkaillesi elämysten joulu!

  Lue lisää
Lisätty  8.9.2023  kategoriaan  Ajankohtaista

Syksy on jo täällä ja se tarkoittaa, että joulu tulee nopeammin kuin arvaammekaan. Nyt on siis hyvä aika alkaa valmistautumaan joulun tarjoiluun ja kattaukseen.

Ennakkotilaa tuotteet ajoissa, jotta ne ehtivät ruokalistallesi jouluksi. Tukustu tuotteisiin alla!

ALKOHOLIJUOMATGLÖGIT JA MUUT JUOMATHOMEJUUSTOTJOULULEIVÄTKERTAKÄYTTÖASTIAT
KOVAT JA PUOLIKOVAT JUUSTOTKUIVAT ELINTARVIKKEETKYNTTILÄTLAATIKOT JA SOSEETPAKASTEKINKUT
PIPARIT, TAIKINAT JA LEIVONNAISETPUUROT JA PUURORIISITPÖYTÄLIINATSALAATITSUKLAAT JA KONVEHDIT
SILLIT JA MÄDITTUORE LIHATUORE KALATUORE HEVIVEGETUOTTEET
VIHREÄT LAUTASLIINATPUNAISET LAUTASLIINAT

Valio Aimo -lehti, nro 3/2023

Valio Aimo -lehti, nro 3/2023

Valio Aimo® julkaisee omaa lehteä, joka on täynnä mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita alan ammattilaisille.

  Lue lisää
Lisätty  11.8.2023  kategoriaan  Asiakaslehdet

Valio Aimo -lehti on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti, joka on täynnä sesongin innostavia ideoita, vinkkejä, tuotteita ja reseptejä. Se esittelee alan kiinnostavat ilmiöt ja onnistumiset, vierailee ravintoloissa ja ammattikeittiöissä ja jakaa ammattilaisten parhaat opit ja tuotteiden käyttövinkit. Toivottavasti tykkäät ja tukustut!


 

Valio Aimo nro. 3/2023

Uusi Valio Aimo -lehti on täynnä inspiraatiota syksyyn ja lounastarjoiluihin! Kansijutussa Arto Rastas kertoo, miten tasokasta lounasta voi tarjota kustannustehokkaasti. Oppejaan hän soveltaa niin Xavier-henkilöstöravintolassa kuin ravintola Periscopessa. Lisäksi Vuoden Kokki Jonathan Slotte suunnitteli kolmen ruokalajin lounasmenun ja Kylpylä Härmä kertasi kustannustehokkaan noutopöydän salat. Kerromme myös Leipomo Juuren tarinan Suomen toiseksi suurimmaksi myymäläleipomoketjuksi sekä leivomme tuoretta leipää helposti jauhomixeillä. Innostu kätevistä makupohjista ja poimi Vuoden Tarjoilijan ja Vuoden Kokin vinkit voin, piimän ja kuohukerman käyttöön!

Helpota arkea Tilaa & Nouda -palvelulla

Helpota arkea Tilaa & Nouda -palvelulla

Tervetuloa käyttämään Heinon Tukun uutta Tilaa & Nouda 24/7 -palvelua! Pääset nyt tekemään tilaukset Heinon verkkokaupasta ja noutamaan tilaamasi tuotteet Helsingin Tukkutorilta.

  Lue lisää
Lisätty  20.4.2021  kategoriaan  Ajankohtaista

Tervetuloa käyttämään Tilaa & Nouda 24/7 -palvelua!

Helsingin Tukkutorilla on käytössä Tilaa & Nouda -palvelu, joka on avoin kaikille yritysasiakkaille, eikä sen käyttö ei edellytä Valio Aimo® asiakkuutta. Tuotteet tilataan verkkokaupasta, tilatut tuotteet kerätään sinulle valmiiksi ja tilauksen pääset noutamaan Sörnäisten noutopisteeltä itselle sopivaan noutoaikaan.

 

Valikoima

Verkkokaupassa on nähtävissä koko Valio Aimo® pikatukun valikoima, johon Tilaa & Nouda -tuotteet on merkitty erillisellä ikonilla. Pystyt tilaamaan vain Tilaa & Nouda -tuotteita noutopisteeseen. Muut tuotteet ovat ostettavissa suoraan pikatukusta. Voit lisätä tilaukselle niin kylmä- kuin pakastetuotteitakin, koska noutokaapeissamme on kolme erilaista lämpötilaa. Tilaa & Nouda -valikoimaan ei kuulu alkoholi- tai tupakkatuotteita.

 

Tilattavissa oleva tuotevalikoima on moninkertaistunut kesällä 2023. Tilattavissa on nyt lähes 8000 tuotetta. Klikkaa ostoksille!

 

Asiakastiedot

Voit tilata yrityksellenne tuotteita ilman kirjautumista. Tilaa & Nouda -palvelun käyttö ei edellytä yrityksiltä Valio Aimo® asiakkuutta. Sinun tarvitsee vain täyttää yrityksesi tiedot sekä voimassaoleva Y-tunnus tilauksellesi.

 

Kirjautuneena Valio Aimo® asiakkaana näet yrityksenne sopimuskohtaiset hinnat ja voit luoda omia tilauspohjia sekä suosikkituotelistoja. Jos yrityksellänne on luottoasiakkuus, voit myös tilata tuotteet laskulla.

 

Ole yhteydessä Valioaimonettiin, verkkokaupan käyttäjätukeen, p. 010 381 7670, mikäli

  a. yrityksenne käyttäjätunnukset ovat unohtuneet.

  b. yrityksellänne on asiakkuus vain Valio Aimo® toimitustukkuun.

 

Tilaaminen ja maksaminen

Lisää ostoskoriin haluamasi Tilaa & Nouda -tuotteet ja valitse sinulle sopiva vapaana oleva noutoaika, jota verkkokauppa automaattisesti ehdottaa. Tilauksia on mahdollista tehdä samalle tai seuraavalle päivälle. Mahdollisia noutoaikoja löytyy vuorokauden ympäri: klo 9:15-11 / 12:15-15 / 16:15-8. Mikäli noutoaikaa ei ole valittavissa, ovat noutolaatikot valitettavasti jo täyttyneet.

 

Maksutavaksi voit valita luottokortin (Visa / Master), MobilePayn, verkkopankkimaksun tai laskun (kirjautuneille Valio Aimo® luotollisille asiakkaille). Maksuissa tehdään +10 % varaus tilauksen kokonaisarvoon. Ylimääräinen varaus palautetaan, kun tilaus on kerätty.

 

Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostilla tai tekstiviestillä. Kirjautuneena asiakkaana tilausvahvistus lähetetään tunnuksiin linkitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Lisää tietoa käyttäjätunnuksestasi saat verkkokaupan käyttäjätuesta: valioaimonetti@valio.fi / p. 020 717 0020. Vahvistamisen jälkeen tilausta ei voi enää muokata.

 

Nouto

Saat tekstiviestin, kun tilaustasi aletaan keräämään. Mikäli jotain tuotetta ei ole enää keräilyvaiheessa saatavissa, vähennetään se laskultasi. Maksat siis vain sen mitä sinulle toimitetaan.

 

Mikäli teet kirjautuneena asiakkaana samalla Valio Aimo® asiakasnumerolla toisen tilauksen samaan noutoaikaan, yhdistämme kaiken samaan noutoon.

 

Saat tekstiviestin, kun tilauksesi siirretään noutokaappiin. Lisäksi saat erillisellä viestillä tiedon koodista, jolla pääset noutamaan tuotteet. Mikäli noutokaapit ovat täynnä, on tilaus mahdollista noutaa myös pikatukun aukioloaikoina infopisteestä. Seuraa viestissäsi olevia ohjeita, niin löydät oikean noutopaikan.

 

Kun noudat tilauksesi, aja autolla suoraan noutopisteen eteen, pikatukun kulmaan. Käynti noutopisteeseen tapahtuu ulkokautta. Käytettävissäsi on kärry, jolla saat vietyä tilauksesi suoraan noutokaapilta autolle. Noutopisteen ulko-ovi avataan erillisellä viestillä saamallasi koodilla. Sisällä noutopisteellä lisää saamasi koodi päätteelle ja saat tarkemmat ohjeet mistä kaapista tilaus löytyy.

 

Löydät kuormakirjan sekä kuitin tuotteidesi yhteydestä.

 

Säästä aikaasi ja tilaa yrityksesi tuotteet Valio Aimo® verkkokaupasta!

 

> Siirry tilaamaan

 

Uusia Aimo jauhomixejä

Uusia Aimo jauhomixejä

Uusissa Aimo jauhomixeissä on jopa 10 raaka-ainetta samassa pakkauksessa. Tutustu uusiin tuotteisiin ja tehosta toimintaasi valmiilla jauhosekoituksilla

  Lue lisää
Lisätty  14.2.2023  kategoriaan  Tuoteuutuudet

Aimo jauhomixeillä saat vaivattomasti luotua niin suolaisia kuin makeitakin leivonnaisia. Tuotteet ovat erinomainen apu niin leipomossa kuin pienessä ravintolassakin. Laadukkaat Aimo jauhomixit ovat saatavilla vain Valio Aimo® -tukun kautta!


 

Käyttövalmis ratkaisu

Olemme hoitaneet tuotekehityksen, ideoinnin ja testaamisen sinulle valmiiksi. Näissä jauhomixeissä on jopa kymmenen raaka-ainetta samassa pakkauksessa. Sekoitukset on kaikki tarkoin valittu ja testattu, joten sinun ei tarvitse miettiä miten eri aineisosat käyttäytyvät yhdessä - tämä on tasalaatuinen kokonaisuus!

 

Valmiiden sekoitusten avulla et myöskään turhaan kasvata varastoasi useilla eri jauhoilla eikä sinun tarvitse testata niiden oikeaa suhdetta itse. On entistäkin selvempää, että työvoimapulassa tarvitset kaiken mahdollisen avun toiminnan tehostamiseen ja siinä me Aimot haluamme olla apunasi. Näiden jauhosekoitusten käytöllä sinun ei tarvitse tinkiä laadusta, vaan yhdestä pakkauksesta saat valmistettua useita eri artesaanityyppisiä tuotteita.


 


8084332 Aimo 10kg tummaleipämix

• Runsaasti erilaisia siemeniä ja mallasta sisältävä täysjauhoseos.

• Lisää vain vesi ja hiiva.


 


8084304 Aimo 10kg cakemix

• Laktoositon täysjauhoseos mm. kuppikakkujen, levypiirakoiden ja muffinien leivontaan.

• Lisää vain vesi, voi ja öljy.
8084303 Aimo 10kg kahvileipämix

• Pullien ja munkkien leivontaan suunniteltu täysjauhomix, josta syntyy todella helposti muhkeat ja pitkään pehmeinä säilyvät leivonnaiset. Kahvileipämixillä onnistuu ominaissuudeltaan pehmeät ja tuoreustunnultaan ylivoimaiset tuotteet ja sillä voi leipoa myös vegaanisia tuotteita.

• Lisää vain vesi, hiiva ja voi/öljy.


 

8084409 Aimo 10kg kauraleipämix
8084444 Aimo 10kg siemenleipämix


 


 

Valio Aimo -lehti, nro 2/2023

Valio Aimo -lehti, nro 2/2023

Valio Aimo® julkaisee omaa lehteä, joka on täynnä mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita alan ammattilaisille.

  Lue lisää
Lisätty  16.5.2023  kategoriaan  Asiakaslehdet

Valio Aimo -lehti on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti, joka on täynnä sesongin innostavia ideoita, vinkkejä, tuotteita ja reseptejä. Se esittelee alan kiinnostavat ilmiöt ja onnistumiset, vierailee ravintoloissa ja ammattikeittiöissä ja jakaa ammattilaisten parhaat opit ja tuotteiden käyttövinkit. Toivottavasti tykkäät ja tukustut!Valio Aimo nro. 2/2023

Vuoden toinen lehti on muhkea pizzanumero! Pizzeria Bloccon ravintoloitsija Anssi Kantelinen kertoo, miten tehdään napolilaisvaikutteista artesaanipizzaa, jolla on savolainen, vähän kiero sydän. Lue myös Kantelisen opit pizzerian perustamiseen, ota talteen reseptit aitoon italialaiseen pizzaan, inspiroidu makeasta pizzasta ja poimi parhaat tuotteet valmistukseen. Kerromme myös työtä helpottavista, kustannustehokkaista jauhomixeistä ja siitä, miten kollegat valmistautuvat kesään. Sokerina pohjalla esittelemme ruokamaailman trendit ja vinkkaamme, miten hyödynnät niitä omassa liiketoiminnassasi.

Valio Aimo -lehti, nro 1/2023

Valio Aimo -lehti, nro 1/2023

Valio Aimo® julkaisee omaa lehteä, joka on täynnä mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita alan ammattilaisille.

  Lue lisää
Lisätty  14.2.2023  kategoriaan  Asiakaslehdet


Valio Aimo -lehti on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti, joka on täynnä sesongin innostavia ideoita, vinkkejä, tuotteita ja reseptejä. Se esittelee alan kiinnostavat ilmiöt ja onnistumiset, vierailee ravintoloissa ja ammattikeittiöissä ja jakaa ammattilaisten parhaat opit ja tuotteiden käyttövinkit. Toivottavasti tykkäät ja tukustut!


 

Valio Aimo nro. 1/2023

Vuoden ensimmäisessä numerossa Scandic Helsinki Hubin Anni Ikonen jakaa vinkit modernin matkailijan hurmaamiseen ja Brunbergin makeistehtaan Katarina Enholm kertoo, miten syntyy elämyksellinen tehtaanmyymälä. Jaamme vinkit dessert boardin tekoon ja kerromme, mihin kaikkeen rahkaa voi upottaa. Paljastamme, millä keinoin kollegat säästävät energiaa ja miten syntyy vapun hittileivonnainen, eli täytetty överimunkki. Huomaa myös lehden keskiaukeamalla oleva super kätevä nyhtökauran maustekartta, joka kannattaa napata talteen!