Ohita sisältöön Siirry navigointivalikkoon

Uusimmat tiedotteet

Helpota arkea Tilaa & Nouda -palvelulla

Helpota arkea Tilaa & Nouda -palvelulla

Tervetuloa käyttämään Heinon Tukun uutta Tilaa & Nouda 24/7 -palvelua! Pääset nyt tekemään tilaukset Heinon verkkokaupasta ja noutamaan tilaamasi tuotteet Helsingin Tukkutorilta.

  Lue lisää
Lisätty  20.4.2021  kategoriaan  Ajankohtaista

Tervetuloa käyttämään Tilaa & Nouda 24/7 -palvelua!

Helsingin Tukkutorilla on käytössä Tilaa & Nouda -palvelu, joka on avoin kaikille yritysasiakkaille, eikä sen käyttö ei edellytä Valio Aimo® asiakkuutta. Tuotteet tilataan verkkokaupasta, tilatut tuotteet kerätään sinulle valmiiksi ja tilauksen pääset noutamaan Sörnäisten noutopisteeltä itselle sopivaan noutoaikaan.

 

Valikoima

Verkkokaupassa on nähtävissä koko Valio Aimo® pikatukun valikoima, johon Tilaa & Nouda -tuotteet on merkitty erillisellä ikonilla. Pystyt tilaamaan vain Tilaa & Nouda -tuotteita noutopisteeseen. Muut tuotteet ovat ostettavissa suoraan pikatukusta. Voit lisätä tilaukselle niin kylmä- kuin pakastetuotteitakin, koska noutokaapeissamme on kolme erilaista lämpötilaa. Tilaa & Nouda -valikoimaan ei kuulu alkoholi- tai tupakkatuotteita.

 

Tilattavissa oleva tuotevalikoima on moninkertaistunut kesällä 2023. Tilattavissa on nyt lähes 8000 tuotetta. Klikkaa ostoksille!

 

Asiakastiedot

Voit tilata yrityksellenne tuotteita ilman kirjautumista. Tilaa & Nouda -palvelun käyttö ei edellytä yrityksiltä Valio Aimo® asiakkuutta. Sinun tarvitsee vain täyttää yrityksesi tiedot sekä voimassaoleva Y-tunnus tilauksellesi.

 

Kirjautuneena Valio Aimo® asiakkaana näet yrityksenne sopimuskohtaiset hinnat ja voit luoda omia tilauspohjia sekä suosikkituotelistoja. Jos yrityksellänne on luottoasiakkuus, voit myös tilata tuotteet laskulla.

 

Ole yhteydessä Valioaimonettiin, verkkokaupan käyttäjätukeen, p. 010 381 7670, mikäli

  a. yrityksenne käyttäjätunnukset ovat unohtuneet.

  b. yrityksellänne on asiakkuus vain Valio Aimo® toimitustukkuun.

 

Tilaaminen ja maksaminen

Lisää ostoskoriin haluamasi Tilaa & Nouda -tuotteet ja valitse sinulle sopiva vapaana oleva noutoaika, jota verkkokauppa automaattisesti ehdottaa. Tilauksia on mahdollista tehdä samalle tai seuraavalle päivälle. Mahdollisia noutoaikoja löytyy vuorokauden ympäri: klo 9:15-11 / 12:15-15 / 16:15-8. Mikäli noutoaikaa ei ole valittavissa, ovat noutolaatikot valitettavasti jo täyttyneet.

 

Maksutavaksi voit valita luottokortin (Visa / Master), MobilePayn, verkkopankkimaksun tai laskun (kirjautuneille Valio Aimo® luotollisille asiakkaille). Maksuissa tehdään +10 % varaus tilauksen kokonaisarvoon. Ylimääräinen varaus palautetaan, kun tilaus on kerätty.

 

Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostilla tai tekstiviestillä. Kirjautuneena asiakkaana tilausvahvistus lähetetään tunnuksiin linkitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Lisää tietoa käyttäjätunnuksestasi saat verkkokaupan käyttäjätuesta: valioaimonetti@valio.fi / p. 020 717 0020. Vahvistamisen jälkeen tilausta ei voi enää muokata.

 

Nouto

Saat tekstiviestin, kun tilaustasi aletaan keräämään. Mikäli jotain tuotetta ei ole enää keräilyvaiheessa saatavissa, vähennetään se laskultasi. Maksat siis vain sen mitä sinulle toimitetaan.

 

Mikäli teet kirjautuneena asiakkaana samalla Valio Aimo® asiakasnumerolla toisen tilauksen samaan noutoaikaan, yhdistämme kaiken samaan noutoon.

 

Saat tekstiviestin, kun tilauksesi siirretään noutokaappiin. Lisäksi saat erillisellä viestillä tiedon koodista, jolla pääset noutamaan tuotteet. Mikäli noutokaapit ovat täynnä, on tilaus mahdollista noutaa myös pikatukun aukioloaikoina infopisteestä. Seuraa viestissäsi olevia ohjeita, niin löydät oikean noutopaikan.

 

Kun noudat tilauksesi, aja autolla suoraan noutopisteen eteen, pikatukun kulmaan. Käynti noutopisteeseen tapahtuu ulkokautta. Käytettävissäsi on kärry, jolla saat vietyä tilauksesi suoraan noutokaapilta autolle. Noutopisteen ulko-ovi avataan erillisellä viestillä saamallasi koodilla. Sisällä noutopisteellä lisää saamasi koodi päätteelle ja saat tarkemmat ohjeet mistä kaapista tilaus löytyy.

 

Löydät kuormakirjan sekä kuitin tuotteidesi yhteydestä.

 

Säästä aikaasi ja tilaa yrityksesi tuotteet Valio Aimo® verkkokaupasta!

 

> Siirry tilaamaan

 

Hevitiedote viikko 8

Hevitiedote viikko 8

Hevitiedote viikko 8

  Lue lisää
Lisätty  19.2.2024  kategoriaan  Hevi-info

Helmikuun tarjouksessa

8017766 VÖRLÖ LANTTU 5KG KUORITTU

8068910 SALLACARTE 1KG PATAKAALI

8085907 FRESH 1KG FENKOLI SUIKALE 10/5MM

Uutuuksia valikoimassa

8087857 FRESH SK 1KG SITRUUNALOHKO 8 OSA GN1/4

8087846 FRESH SK 1KG SITRUUNAVIIPALE 4MM GN1/4

8088299 PORKKANA NAPERO SUOMI 250G

Kotipellon puutarha (Mimis-tuotteet) uusii helmikuussa kasvihuoneella kukkapuolen kasvustoja, mikä saattaa aiheuttaa osalle tuotteista hetkellisen saatavuuskatkon.

Rajoitettu saatavuus

8083032 PUNAINEN LEHTIKAALI 125G ITALIA

1012 KUKKAKAALI ORANSSI NL

Kotimaan varastokausi ohi, siirrymme tuontiin:

1543 SELLERI SUOMI
2512 SELLERI HOLLANTI

Raaka-aineet maistuvaan kasvisruokaan

Raaka-aineet maistuvaan kasvisruokaan

Kasvisruokien kysyntä kasvaa jatkuvasti ja lounaalla kannattaakin tarjota monipuolisesti eri vaihtoehtoja.

  Lue lisää
Lisätty  29.9.2023  kategoriaan  Ajankohtaista

Kasvisruokien kysyntä kasvaa jatkuvasti ja lounaalla kannattaakin tarjota monipuolisesti eri vaihtoehtoja.

Herkullisten kasvisruokien valmistaminen onkin varsin vaivatonta ja siksi keräsimme sen valmistukseen sopivia tuotteita sinulle valmiiksi yhteen listaan. Valitse alta löytyvistä listoista helposti sinun lounaallesi sopivimmat komponentit ja häikäise asiakkaasi kasvisruoalla.

Ps. Kannattaa myös kurkata inspiraatiota kasvisruokien valmistukseen reseptipankistamme.

Valio Aimo® verkkokauppa uudistuu

Valio Aimo® verkkokauppa uudistuu

Keväällä 2024 uusi verkkokauppa saadaan asiakkaidemme käyttöön.

  Lue lisää
Lisätty  22.1.2024  kategoriaan  Hevi-info

Uusi Valio Aimo® verkkokauppa avautuu lähikuukausien aikana, ja samalla nykyinen verkkokauppa poistuu käytöstä. Saat sähköpostissa pian ohjeet, miten otat uuden verkkokaupan käyttöön.

 

Olemme jo pitkään rakentaneet uutta verkkokauppaa, jonka tavoitteena on mahdollisimman sujuva työn arki sinulle. Nyt keväällä 2024 uusi verkkokauppa saadaan asiakkaidemme käyttöön.

Nyt käytössäsi oleva nykyisen verkkokaupan käyttäjätunnus ei toimi uudessa kaupassa. Nykyisen verkkokauppamme käyttäjänä saat tammi-maaliskuun aikana sähköpostilla käyttäjätunnuksen uuteen verkkokauppaan. Käyttäjätunnus lähetetään siihen sähköpostiin, joka on rekisteröity nykyiseen verkkokauppaan. Sähköpostiviesti tulee osoitteesta valioaimo@info.valio.fi ja lähettäjän nimenä on Valio Aimo.

Sähköpostista löydät ohjeet, miten luot salasanan uuteen verkkokauppaan. Kun salasana on luotu, pääset suoraan tekemään tilauksia uudessa verkkokaupassa. Kaikki tietosi löytyvät uudesta verkkokaupasta, samoin tilaushistoria ja tilauspohjat. Huomioitahan kuitenkin, että mikäli muokkaat tilauspohjia vanhassa verkkokaupassa viestin saamisen jälkeen, eivät muokkaukset päivity uuteen verkkokauppaan.

Nykyinen verkkokauppa poistuu käytöstä lähiaikoina. Suosittelemme siis, että siirryt käyttämään uutta verkkokauppaa heti, kun saat kutsuviestin. Kun teet tilauksen uudessa verkkokaupassa kahden viikon sisällä kutsun saamisesta, osallistut työhyvinvointipäivän arvontaan. Arvonnan säännöt löytyvät osoitteesta www.valioaimo.fi/valio-aimo-verkkokaupan-arvonnan-saannot.

Mikäli sinulla nousee kysyttävää, voit olla yhteydessä verkkokauppatukeemme valioaimonetti@valio.fi. Lisää tietoa uudesta verkkokaupasta löydät osoitteesta www.valioaimo.fi/verkkokauppa-uudistuu.

 

Valio Aimo®

Tukkukaupalla sinun

Tukustu -kampanjatuotteet helmikuussa

Tukustu -kampanjatuotteet helmikuussa

Tarjoamme joka kuukausi aimo annoksen kauteen sopivia kampanjatuotteita. Tutustu helmikuun herkullisiin kampanjatuotteisiin ja tilaa juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet vaikka heti.

  Lue lisää
Lisätty  30.1.2024  kategoriaan  Ajankohtaista

Tarjoamme joka kuukausi aimo annoksen kauteen sopivia kampanjatuotteita. Tutustu helmikuun herkullisiin kampanjatuotteisiin ja tilaa juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet vaikka heti.


JUOMAT

JUUSTOT

KAHVIT

LEIPOMOPAKASTEET

LIHA JA KANA

TEOLLISET ELINTARVIKKEET

Sesonkituotteet -lehti: Kevään parhaat maut

Sesonkituotteet -lehti: Kevään parhaat maut

Kevät on yhtä ruokajuhlaa! Sesonkituotteet-lehdestämme löydät uusia, kutkuttavia reseptejä ja vinkkejä rakastettujen klassikoiden tarjoiluun.

  Lue lisää
Lisätty  2.2.2024  kategoriaan  Ajankohtaista

Kevät on yhtä ruokajuhlaa! Sesonkituotteet-lehdestämme löydät uusia, kutkuttavia reseptejä ja vinkkejä rakastettujen klassikoiden tarjoiluun.


Alkukevät on kevyempien valintojen ja nostalgisten lounasruokavaihtoehtojen aikaa. Sesonki kutsuu myös herkuttelemaan monien perinteisten juhlapäivien kunniaksi.

Kevään suurimpaan ruokajuhlaan pääsiäiseen kannattaa panostaa! Asiakkaille maistuvat pääsiäisklassikot lammaslihapullista mämmiin, mutta myös Lähi-idän vivahteikkaat maut.

Vihreä ja valkoinen parsa ovat kevään odotetuimmat sesonkiherkut. Pidä kiinni klassikkomakupareista, mutta kokeile uusia muotoja, kuten moussea ja galettea.

Vapun kestohittejä ovat erilaiset snäksit, makkararuoat, hampurilaiset, pienet makeat ja kuohujuomat. Tästä se terassikausi alkaa!

Äitienpäiväbrunssilla tai -lounaalla asiakkaita ilahduttavat syötäviä kukkia, tuoreita marjoja ja yrttejä pursuavat makeat ja suolaiset herkut. Mitä kauniimpaa, sitä paremmin myy!

P.S. Oletko huomannut, että olemme uudistaneet Sesonkituotteet-lehtemme ja jaotelleet tuotteet sekä niihin liittyvät reseptit ja vinkit nyt sesongeittain, jotta sinun olisi helpompi inspiroitua ja löytää etsimäsi? Lehden tuotteet on koottu sesongeittain myös alle, helpottaman sinun työtäsi - tervetuloa tutustumaan tuotteisiin sekä uudistuneeseen Sesonkituotteet-lehteen! 

Salaattipöydän tuotteet

Salaattipöydän tuotteet

Me Aimot keräsimme salaattipöytään sopivat tuotteet sinulle valmiiksi yhdelle listalle. Valitse helposti sinun lounaallesi sopivat komponentit ja häikäise asiakkaasi lounassalaatilla.

  Lue lisää
Lisätty  29.9.2023  kategoriaan  Ajankohtaista

Vaihtoehtoja salaattipöytään riittää, ja siksi me Aimot keräsimme sopivat tuotteet sinulle valmiiksi. Valitse alta löytyvistä listoista helposti sinun lounaallesi sopivimmat komponentit ja häikäise asiakkaasi lounassalaatilla!

Kokoa lounaalle mahdollisimman monipuolinen ja tuore salaattipöytä ilman hävikkiä. Mukana kannattaa olla salaattia, raastetta, hedelmiä, juustoja ja monipuolisesti hiilihydraatteja sekä proteiinia. Koko komeus kruunataan tietenkin hyvillä kastikkeilla, tahnoilla sekä siemenillä. Salaattipöydässä on helppo muistaa sesonkiajattelu ja pistää tarjolle kauden parhaita kasviksia ja hedelmiä. Esillepanossa ei kannata himmailla, vaan väreillä saa leikkiä ja ilotella.

Pikatukut uudistuvat

Pikatukut uudistuvat

Helsingin pikatukkua Sörnäisissä on uudistettu syksyn 2023 aikana. Oletko jo käynyt tutustumassa uudistuneeseen myymälään? Vantaan Koivuhaan pikatukussa remonttia tehdään loppuvuoden 2023 aikana

  Lue lisää
Lisätty  1.11.2022  kategoriaan  Ajankohtaista

Valio Aimo pikatukkuja uudistetaan helpottaman kiireisen ostajan tarpeita. Pikatukkuihin lisätään huomattavasti opasteita, jotta sinun on entistä helpompi löytää etsimäsi tuotteet. Ja me Aimot olemme tietysti aina paikalla, kun sinulla nousee kysyttävää.

 

Helsingin pikatukkua Sörnäisissä on uudistettu syksyn 2023 aikana. Oletko jo käynyt tutustumassa uudistuneeseen myymälään? Vantaan Koivuhaan pikatukussa remonttia tehdään loppuvuoden 2023 aikana. Remontti toteutetaan vähitellen, eikä se aiheuta häiriöitä pikatukussa asiointiin.

 

Pikatukuista saat helposti kaiken ammattikeittiöön – yhdellä käynnillä, saman katon alta.

Nähdään pikatukuissa!

Roomalaisen levypizzan tuotteet

Roomalaisen levypizzan tuotteet

Roomalaisen levypizzan, pizza al taglion salaisuus piilee sen helppoudessa. Katso kattavat tuotteet levypizzan valmistukseen.

  Lue lisää
Lisätty  17.1.2024  kategoriaan  Ajankohtaista

Roomalaisen levypizzan, pizza al taglion salaisuus piilee sen helppoudessa. Levypizzan pohjan voi valmistaa GN-vuoassa ja samalla kertaa kannattaa valmistaa pizza rossaa tomaattikastikepohjalla sekä valkoista pizza biancaa.

Levypizzan makuyhdistelmiä voi tuunata oman mielen mukaisesti. Opit nopeasti mitkä maut asiakkaitasi koukuttavat, ne voivat olla kylmiä kuin lämpimiäkin. Tutustu raaka-aineisiin ja valitse sinun konseptiisi sopivimmat alati kasvavasta valikoimastamme:


Ps. Katso lisää ideoita ja reseptejä sivuiltamme valioaimo.fi/lounas/pizza


Valio Aimo -lehti, nro 4/2023

Valio Aimo -lehti, nro 4/2023

Valio Aimo® julkaisee omaa lehteä, joka on täynnä mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita alan ammattilaisille.

  Lue lisää
Lisätty  11.8.2023  kategoriaan  Asiakaslehdet

Valio Aimo -lehti on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti, joka on täynnä sesongin innostavia ideoita, vinkkejä, tuotteita ja reseptejä. Se esittelee alan kiinnostavat ilmiöt ja onnistumiset, vierailee ravintoloissa ja ammattikeittiöissä ja jakaa ammattilaisten parhaat opit ja tuotteiden käyttövinkit. Toivottavasti tykkäät ja tukustut!

 

Iloa pimeyden keskelle − uusi Valio Aimo -lehti on ilmestynyt!

Uusi Valio Aimo -lehti 04/2023 on tuhti paketti vinkkejä ja inspiraatiota. Kansijutussa ollaan hyvän kouluruoan asialla kouluruokailun 75-vuotispäivän kunniaksi. Päijät-Hämeen Ateriapalveluista Sari Haverinen ja Miia Kakko kertovat, miten heillä tarjotaan tiukan budjetin puitteissa vastuullista, terveellistä ja maistuvaa ruokaa.

 

Kerromme myös Factorysta, joka on kasvanut 19 ravintolan lounasravintolaketjuksi ja innovoi koko ajan uutta. Vinkkaamme, miten voit mullistaa lounaan misaamalla. Saat kätevän oppaan kasviproteiineista ja hurmaat asiakkaat vegaanisesti aasialaisilla mauilla.

 

Pääset myös kurkistamaan Tukholman ravintolatrendeihin ja kuulet oululaisen perheleipomo Pulla-Pirtin menestyksen salaisuuden. Kurkkaa myös nuorten huippukokkien Suvi Mantsisen ja Pyry Taipaleen vinkit tuorejuuston ja voin käyttöön!

Uusia Aimo jauhomixejä

Uusia Aimo jauhomixejä

Uusissa Aimo jauhomixeissä on jopa 10 raaka-ainetta samassa pakkauksessa. Tutustu uusiin tuotteisiin ja tehosta toimintaasi valmiilla jauhosekoituksilla

  Lue lisää
Lisätty  14.2.2023  kategoriaan  Tuoteuutuudet

Aimo jauhomixeillä saat vaivattomasti luotua niin suolaisia kuin makeitakin leivonnaisia. Tuotteet ovat erinomainen apu niin leipomossa kuin pienessä ravintolassakin. Laadukkaat Aimo jauhomixit ovat saatavilla vain Valio Aimo® -tukun kautta!


 

Käyttövalmis ratkaisu

Olemme hoitaneet tuotekehityksen, ideoinnin ja testaamisen sinulle valmiiksi. Näissä jauhomixeissä on jopa kymmenen raaka-ainetta samassa pakkauksessa. Sekoitukset on kaikki tarkoin valittu ja testattu, joten sinun ei tarvitse miettiä miten eri aineisosat käyttäytyvät yhdessä - tämä on tasalaatuinen kokonaisuus!

 

Valmiiden sekoitusten avulla et myöskään turhaan kasvata varastoasi useilla eri jauhoilla eikä sinun tarvitse testata niiden oikeaa suhdetta itse. On entistäkin selvempää, että työvoimapulassa tarvitset kaiken mahdollisen avun toiminnan tehostamiseen ja siinä me Aimot haluamme olla apunasi. Näiden jauhosekoitusten käytöllä sinun ei tarvitse tinkiä laadusta, vaan yhdestä pakkauksesta saat valmistettua useita eri artesaanityyppisiä tuotteita.


 


8084332 Aimo 10kg tummaleipämix

• Runsaasti erilaisia siemeniä ja mallasta sisältävä täysjauhoseos.

• Lisää vain vesi ja hiiva.


 


8084304 Aimo 10kg cakemix

• Laktoositon täysjauhoseos mm. kuppikakkujen, levypiirakoiden ja muffinien leivontaan.

• Lisää vain vesi, voi ja öljy.
8084303 Aimo 10kg kahvileipämix

• Pullien ja munkkien leivontaan suunniteltu täysjauhomix, josta syntyy todella helposti muhkeat ja pitkään pehmeinä säilyvät leivonnaiset. Kahvileipämixillä onnistuu ominaissuudeltaan pehmeät ja tuoreustunnultaan ylivoimaiset tuotteet ja sillä voi leipoa myös vegaanisia tuotteita.

• Lisää vain vesi, hiiva ja voi/öljy.


 

8084409 Aimo 10kg kauraleipämix
8084444 Aimo 10kg siemenleipämix